En eftermiddag med ett medium

medium-1
Ja herregud, vad ska man säga? Igår samlades 8 tjejer, med ost och kex för 18 och inväntade ett medium. En madame som hon kallar sig. Ni vet ju min inställning sen innan. Mycket skeptisk inför att det faktum att många är riktiga bluffare, men med en viss tro på att det säkert finns någon som kan kanalisera andra sidan. Låt mig säga såhär, min skeptiska sida fick vatten på sin kvarn. Visst att vissa saker stämde men det var allt för mycket som inte stämde vilket gjorde det svårt att ta till sig det som faktiskt stämde. Jag ska ge det här med medium en chans till och testa en kvinna jag särskilt blivit rekommenderad. Men om det inte heller funkar så är nog mina möten med medium ett avslutat kapitel.

Det var min sämst spenderade 500 kronor igår. Herregud vad det sved att betala. Men oaktat det så hade vi en jättefin eftermiddag med som vanligt väldigt mycket skratt. Nicole och Emma kom från Ystad och Carro tog med sig Ingela. Iris kom med sin fina mage <3 och Zara och Angela var också där.

Idag är det söndag och vi ska inom min syster och fika lite och sen ska jag sätta tänderna i en massa handlingar inför kvällens styrelsemöte med Liberalernas regionstyrelse. Det är inte klokt att det redan är söndag. Tiden går så fort att jag knappt hinner med. Man önskade man hade ett dubbelt så långt dygn så man fick tid för allt man hade velat göra.

Ha en fin söndag mina vänner!
medium-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Malin Svensson
7 år sedan

Du skulle bjudit in Madame Gao istället! (seriefigur i Marvels Iron fist) 😉 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Malin Svensson
7 år sedan

haha vad är jag, tanten!? Har inte en aning om vad eller vem du pratar om! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x