Veckonytt #24

veckonytt1
Ny vecka, nya tag! Börjar ni tröttna på att jag alltid skriver så? Inte jag iallafall! Jag älskar oftast måndagar! Nya möjligheter, ny färsk vecka fylld med utmaningar och roliga saker och överraskningar. Jag inleder veckan med lite politik. Jag, tillsammans med mina partikamrater Fredrik Sjögren och Ewa Bertz, hade med en debattartikel i Kvällsposten. Du hittar den här. Den handlar om att Malmö bör bli en pilotkommun mot misshandlande män.
veckonytt2
Jag vill även be dig läsa den här drabbande debattartikeln. Den är skriven av en 16-årig flicka som lever gömd från sin familj på grund av hedersförtryck. Läs den här.
veckonytt3
Åh, inlägg där man får glutta in i någons badrumsskåp är ju bara DE BÄSTA! Michaela Forni delar generöst med sig och jag vill testa typ allt hon visar upp.
veckonytt4
Career girl daily listar självbiografier som kommer förändra ditt liv
. Jag har läst en av dem, and I loved it!
veckonytt5
Rachel Parcell, som driver bloggen Pink Peonies, visar upp den här underbara outfiten. Nu vill jag bara bära ljusa puderfärger och rosa. Klänningen är från hennes egen klädeskollektion och är fantastisk. Lägg sen till att hon är SVINRIK, tvåbarnsmamma och mormon. En intressant blandning for sure!

Ha nu en grym start på din vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x