Det händer i veckan – en lista

mila silver-5
Denna fenomenala lista hittade jag hos Flora. Eftersom jag förra veckan började visa den kommande veckans planering, tänkte jag att det kunde vara ett roligt sätt att visa det på.

 Veckans planer:

Det är dags för Liberala kvinnor Skåne att ha det första styrelsemötet med den nya styrelsen. Nervöst, spännande och väldigt roligt! Jag ska fortsätta min föreläsningsturné som denna vecka tar mig till Klippan. Annars är denna vecka ovanligt lugn så jag planerar att omfamna lugnet.

Veckans störiga:

Att min föreläsning i Klippan krockar med besök och AW med Jan Björklund. Det är ju alltid kul att träffa Björkis liksom! Och på söndag börjar sommartid och det är alltid ångest varje gång, ska nu klockjäveln fram eller tillbaka. Typ så.

Veckans pepp:

Att helgen än så länge är helt obokad och jag kommer ha massa tid med min familj.

Veckans gos:

Estrid såklart! Vi två är så keliga nu för tiden att det inte är klokt. Det kramas, pussas, klappas, gnuggas näsor, händer hålls och så tusen pussar till. Estrid älskar det…oftast.

Veckans goda:

Jag ska baka fröknäcke och det är så otroligt gott.

Veckans nedräkning:

Ja, det blir ju till den där jäkla sommartiden. 300 högskolepoäng har man men räkna ut det här systemet, det kan man inte. Herregud!

Veckans skrivande:

Hela mitt liv går ut på att skriva. På advokatbyrån skriver man inlagor, yttranden, bevisuppgifter och brev hela tiden. Bloggen skriver jag i varje dag. Det skickas mail och svaras på kommentarer. Politiken innebär också en hel del skrivande, debattartiklar, inbjudningar, svar osv.

Veckans tv-serie:

Jag ÄLSKAR en serie jag precis hittat, ”Please like me”. Den charmigaste, mysigaste och mest hjärtknipande serie. Så himla fint!

Veckans blogginlägg:

Haha, jag ser fram emot era reaktioner på veckans gästinlägg från min familj! Och inlägget om vilka seriefigurer jag haft en crush på.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
7 år sedan

”Spring forward, fall back” är det som funkar för mig (med 280 poäng i bagaget) 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

den var för komplicerad! min svärfar säger ”på sommaren ställer man fram utemöblerna och på vintern ställer man tillbaks dem”. Så basic behöver det vara för mig! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x