Detaljer kring bloggträffen 1 juli

18175517_10154319866276581_332587783_o
Minns du att jag preliminärbokade 1 juli med dig? Jag hade så gärna velat träffa er som läser bloggen och jag tänkte att vi kunde ses den 1 juli, i Malmö, från tidig eftermiddag, och avnjuta en picknick i någon av Malmös vackra parker. Men för att veta om detta blir av behöver du maila mig om du kan komma.

Så om du är pepp på att komma den 1 juli kan du slänga iväg ett mail till mig på info@fridagsvensson.se så får du ett mail med alla detaljer av mig.

Det här är något du bara måste göra. Jag är precis så fabulous i verkligheten som på bloggen 😉 och du är precis lika ljuvlig i verkligheten som i dina kommentarer. Jag ser oss i en mycket bloggvänlig miljö, med somriga klänningar, knytkalas, god mat och festlig dryck. För lite extra feeling rekommenderar jag att du kolla in den här bloggen för bildinspiration! Det hela kommer vara en kväll i systerskapets och vänskapens tecken. Kom själv eller ta med någon.

Snälla, säg nu ja! Ja till mig och ja till livet. Och JA till systerskapet! Och bara för tydligheten skull, kvinna eller man spelar ingen roll, du är såklart välkommen oavsett in i min cirkel av systrar! <3

UPPDATERING: Ja, vi är redan 5 stycken! Kom du med, det kommer bli hur kul som helst!

UPPDATERING 2: WOOP WOOP NU ÄR VI 8 STYCKEN OCH DET KANSKE BLIR GOODIEBAGS!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
6 år sedan

Älskade Frida så gärna jag hade varit med!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

så sjukt tveksamma prioriteringar du gör…

Anna
Anna
6 år sedan

Detta är ett så bra initiativ och jag hoppas kunna komma även om jag höjer medelåldern:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

Du är otroligt välkommen! Jag bjuder in dig till FB-eventet!

Carro
Carro
6 år sedan

Åååh ni kommer säkert få en underbar dag (om ngn annan än Frida läser detta och funderar på att vara med – bara gör det! Hon är fabulous 😘)

Typiskt bara att det blev just vår flytthelg, jag hade så mkt hellre suttit i parken med fladdrig sommarklänning än sprungit mig svettig i trapphuset med flyttlådor 😂

Kram Carro

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Carro
6 år sedan

även du har sjukt tveksamma prioriteringar…. Men have fun med flytten. Vi andra ska äta macroner, dricka bubbel och vara fab! Nej, nu är jag stygg! Det kommer fler tillfällen och då ska du definitivt komma!

BI Grinde
6 år sedan

Vad kul!
Har reserverat datumet till din träff så denna gång kommer jag! Ser riktigt mycket framemot det!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  BI Grinde
6 år sedan

ja vad skoj! Du är varmt välkommen!

Mathilda
Mathilda
6 år sedan

Jag vill! SOM jag vill! Men bor ju i Dalarna och avståndet är alltför långt… Buhu! Kanske kan bli en bloggträff i Sthlm ngn gång!? Eller om du mot förmodan har vägarna förbi Dalarna. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
6 år sedan

Även du, den tredje nu, har sjukt tveksamma prioriteringar… Men när jag har vägarna förbi Dalarna då har vi en date!

Mathilda
Mathilda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Ha ha, jag håller med, sjukt tveksamma prioriteringar! Men ngn gång kanske! Hoppas ni får det fab!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
6 år sedan

Det hoppas jag med! Kram!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x