Veckonytt #36

Jag försakade ett veckonytt till förmån för Grekland, men nu är jag tillbaka och sååå peppad och glad att vissa er en massa inspirerande och härliga saker. Kanske du jobbar denna måndag. Ta då en kopp kaffe och läs igenom mina tips, du kommer känna bra mycket större pepp att ta itu med din dag! Love you!
veckonytt1
På sommaren vill jag äta svala, friska och lätta saker. Mustiga grytor passar mig bättre under de källära månaderna. Likadant med min varma frukostgröt eller tjocka brödskivor. På sommaren vill jag äta frukt, yoghurt och svalkande smoothies. Och spana in dessa frukostmuffins som Carolina gjort. Fluffiga, banan, jordnötssmör och som lättas upp med friska bär och lite syrlig yoghurt. Detta ska jag definitivt prova under min semester.
veckonytt2
Nathalie Schutterman säljer just nu denna drömmiga klänning från Missoni. Alltså den måste vara den perfekta chica klänningen att bära till sommarens alla fester. Brunbrända armar och guldiga armband. Så snyggt!
veckonytt3
Och suktar du hellre efter färg finns denna grymma byxdress, också från Missoni och går även den att hitta hos Nathalie Schutterman. Inget skriker väl sommar som klassiska Missonimönster?
veckonytt4
Jag är så glad att skönhet numera har fått lite bredare spelrum, att mallen inte är lika snäv som den varit under en lång tid. Här är Maye Musk, 69 år och supermodel! Godess!
veckonytt5
Min fina Diadonna, som jag varit så lyckligt lottad över att få träffa, har gjort det här receptet på kokospannkakor. Även detta bara måste jag göra under min semester. Det ser sjukt drömmigt ut!
veckonytt6
En annan banbrytande supermodel är Ahsley Graham. Hon ger sina 5 bästa tips för att trivas with the skin your in. Jag avgudar Ashley! Hon är EVERYTHING!
veckonytt7
The glitter guide har en jättebra intervju med fotografen Emily Scott som berättar hur hon hanterade sin ångest som kom efter förlossningen. Många tips är desamma som jag alltid pratar om, nämligen ät bra, få frisk luft och prioritera sömnen. Jättefin artikel och modigt att hon berättar om sina egna tankar och känslor.

Ha nu en riktigt grym start på din vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x