Veckans to do – semesteredition

veckans to do-1
Denna vecka har jag som sagt semester, och David jobbar, så det blir en tjejvecka för mig och Estrid med andra ord. Jag har lite lösa planer på stranddagar, utflykter och sånt som passar en tvååring med mycket spring i benen. Det beror lite på vädret som erbjuds under veckan.

Men sen är det ju midsommarafton och det är alltid en härlig dag. Minns ni hur det såg ut på midsommar förra året? Du hittar DEL 1 här och DEL 2 här. I år blir midsommar lite speciellt eftersom vi kör till Norge extremt tidigt på midsommardagen. Därför kommer vi fira hemma hos mina föräldrar, tillsammans med deras gulliga vänner. Sen går vi nog och lägger oss tidigt och har sen en liten roadtrip till Norge, bara vi två, jag och David. Vi ska på bröllop och se våra älskade älskade vänner Ane och Kristoffer gifta sig. Det kommer bli en sagolik grej. Först roadtrip bara vi två, kaffe i bilen, vackra vyer, tid att läsa och lyssna på podcasts vi båda älskar. Sen bröllop, övernattning, frukost och sen hem igen till Sverige och vår lilla tös. Intensivt, men att köra skulle ta typ lika lång tid som att flyga, för att sedan ta en buss till en liten plats utanför Oslo.

På söndagen den 25:e har jag min sista semesterdag och sen på måndagen är det back in business som gäller. Men det gör mig ingenting. Jag tycker det ska bli skönt att komma tillbaka, kolla igenom posten och ta itu med det som lagts på hög under semestern. Sen jobbar jag ju faktiskt bara fyra veckor innan det är dags för mig att ha semester igen, i tre hela veckor! Lovely!
veckans to do-2 veckans to do-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Vilka jätte fina bilder på dig speciellt den översta var jätte fin.
Låter som en skön vecka och roligt med bröllop i Norge.
Jag jobbar fram till v 29 sen kör vi sem v 29-33 så himla skönt med 5 v denna sommar.
Ha en fin kväll
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

Tack så jättemycket fina du! Hoppas din semester blir riktigt riktigt härligt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x