Att ge Estrid en operapremiär på Malmö sommarscen

malmö sommarscen-3
Nu börjar Malmö sommarscen! Det är något av det bästa Malmö har att erbjuda över sommaren. I princip dagliga kulturupplevelser, ute i det fria och helt utan kostnad. Det är makalöst. Tack vara Malmö sommarscen fick jag och David uppfylla en dröm vi haft som föräldrar, nämligen att gå på teater med Estrid.
malmö sommarscen-4
Det var en varm sommardag och jag hade på mig gammalt sidenlinne från Wera, momjeans från HM och nya underbara pumps från Zara (här).
malmö sommarscen-5
#peaches!
malmö sommarscen-1
Vår premiärteater var delar ur en midsommarsnitts dröm och var lika delar talteater, opera och akrobatik. Estrid är så ljuvlig för hon dansar inte till barnvisor, men till klassisk musik dansar hon hur mycket som helst. Då sluter hon ögonen och rör kroppen i takt till den smäktande musiken. Hur fint!? Säkert musicalgenious in the making!
malmö sommarscen-2
Efter denna bild bytte jag till sandaler för svettiga, barfota fötter i nya skor gav mig blåsor som icke var av denna värld. Så David och Estrid sprang hem och hämtade skor medan jag satt som en ynklig padda på en parkbänk. Efter teater och skobyte promenerade vi ett sommarvarmt Malmö och styrde våra steg mot middag.
malmö sommarscen-6
Vi gick till casual street food för hamburgare, milkshake och fish tacos. En av Malmös små guldkorn när det kommer till restauranger.
malmö sommarscen-7
Estrid gav ginger beer tummen upp!
malmö sommarscen-8
Vi delade på maten och hade väl en någorlunda ok middag men hmm ja terrible two och allt det där gjorde sig påmint lite då och då.
malmö sommarscen-9
Detta mina vänner, detta är livet. Och det är även en FANTASTISK muta till en två-åring. Alltså FANTAAAAAASTISK muta!
malmö sommarscen-10
Vi beställde två för säkerhets skull. Men sen spelade restaurangen hiphop och tydligen gick även det hem hos Estrid för det gungades i soffan som bara den. Opera och hiphop, intressant fusion där.
malmö sommarscen-11
Tre fish tacos, pommes och en milkshake senare hade jag total matkoma. Vi promenixade hem och vid nattningen av Estrid nattade hon mig och David fick väcka mig vid 21 då jag stapplande tog mig in i sovrummet för att fortsätta sova.

DÅ insåg jag att nu jäklar ska det ju planeras bloggträff. Och energin drog igång som en motor och jag somnade inte förrän jag surfat igenom halva internet för inspiration, bloggat om det för er läsare och fixat ett FB-event. Du bara MÅSTE komma! Det är redan 10 stycken anmälda och jag ska pynta parken, försöka fixa goodiebags, ta dit någon form av underhållning och göra det riktigt trevlig för er och mig. Så ta dig nu i kragen, var inte en mespropp, kom på picknicken och bli en del av mitt systerskap! Oavsett om du är han, hon eller hen! Såklart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 år sedan

Åh älskar casual, nom nom 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

eller hur är det SÅ gott! Men du, ska du inte med den 1:a?

Linda
6 år sedan

Vilken härlig kväll ni såg ut att ha. Men mindre skönt för dina fötter aj aj.
Åh så trist det känns att inte jag kunde komma på bloggträffen hade varit så kul att få träffa dig live. Du verkar vara en sådan underbara person.
Ha en fin dag, själv så har jag ju börjat jobba igen så idag drar vi av ett kvälls pass 15-19.30. Det funkar toppen med Levina på föris så härligt.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

ja det kändes verkligen som semester! Det är verkligen trist att du inte kan komma! Var bor du egentligen? Långt härifrån? Och Linda, jag är SÅ glad för er att det funkar med levina på föris. Men jag sa ju det!! Att det skulle gå finemang! <3 puss!

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Jag bor i Eskilstuna så ja det är ju ca 62 mil från Malmö, men som sagt det finns tåg så det är ju inga problem att ta sig men nu skulle jag ju tyvärr jobba så det blev ju inget bra denna gången.
Det är såååå skönt att det funkar med Levina på föris.
Jag hoppas verkligen att jag kan komma om du anordnar någon mera sådan här träff igen skulle vara så kul.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

haha ja det var ju en bit! =) Det kommer säkert komma fler tillfällen! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x