Bloggforum med Mio, på den andra dagen stylade vi en soffa.

Mio soffa-1
När den första dagen led mot kväll samlades vi nere i Knistad herrgårds vinkällare. En vinkällare från 1300-talet, snacka om att höra historiens vingslag där nere! Vi hade vinprovning och fick lyssna på Christian Bitz som skapat en porslinserie, som går att hitta på Mio. 
Mio soffa-2
Jag måste säga att porslinet i stengods var riktigt snyggt. Lite sådär rustikt och ett bra komplement till vår Swedish grace som är lite mer stram. Jag är inte alls emot att börja samla på den här serien faktiskt och eftersom David också gillade den är det nog en homerun!
Mio soffa-3
Emma <3! Efter middagen gick vi alla upp till festvåningen där middagen serverades. Dessvärre fick jag bryta middagen under en timme för att inne på mitt rum medverka i två styrelsemöten i anledning av det partiledarkaos som utbrutit i Liberalerna. Jag kommer nog få blogga ett helt eget inlägg om det med tanke på att det är breaking the internet just nu. Efter mina styrelsemöten tassade jag tillbaka till middagen där personalen sparat en dessert till mig! <3
Mio soffa-4
Kvällssolen lös så vackert så jag tog Emma och Martin under armen för en dagens outfit! Jag hade på mig de bruna pumpsen, en blå volangdraperad klänning och min MK-väska.
Mio soffa-5
På morgonen gick jag in i restaurangen för att riktigt vakna till med en ordentligt frukost och en stor kopp kaffe.
Mio soffa-6
För sen var det dags att åka på utflykt till Mio i Tibro.
Mio soffa-7
Smoothie! <3
Mio soffa-8
Vi fick lyssna på olika aktörer i företaget och den bästa delen var helt klart när marknadschefen och stylisten berättade om hur de utformar sin reklam. Så inspirerande! Kolla in moddboardet. Jag har nu blivit riktigt sugen på att göra likadana till alla rum i vårt nya hus.
Mio soffa-9
Men den största höjdpunkten under dagen var ändå när vi fick komma till Mios egna fotostudio. Herregud vad inspirerande! Ljust, luftigt och oändliga möjligheter.
Mio soffa-10
Den här schyssta Carpe diem sängen, gjord för Mio, kunde en av oss vinna. Hur lyxigt? Sen fick vi ett uppdrag. Vi delades in i tre lag och varje lag fick en likadan soffa, i olika färger. Sedan skulle vi helt fritt styla ett vardagsrum. Vi hade alltså en blank yta och en enda soffa. Till vårt förfogande hade vi hela Mios möbel och rekvisitalager och det var mayhem! Vi sprang runt som galningar och roffade åt oss kuddar, lampor, pynt och tavlor för vi hade bara en timme på oss att fullfölja vårt uppdrag. Hur det blev? Helt fantastiskt! Tre komplett olika stilar trots att soffan som bas var densamma för alla.
Mio soffa-11
Min grupp, bestående av Anette, Annika, jag själv och Karolin.
Mio soffa-12
Helena Lyth, Drömhus-Helena och Sara gjorde ett rustikt sommarhus på Gotland.
Mio soffa-13
Emma, Martin, Sofie och Anna-Karin gjorde ett hem för en köttäskande hipster. Love that!
bloggare_bloggforum
Här är hela gänget!

Åh, vilken häftig grej att ha fått vara med om. Jag är så himla glad att Mio och Milk bjöd in mig till detta. Jag har fått träffa så otroligt inspirerande och häftiga kvinnor och fått en ny BFF i Martin. Living the blogtrepreneur dream med andra ord! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x