Veckans to do utgår till fördel för dig – NY LÄSARTRÄFF!

slottsträdgårdens café-5
Okej, veckans to do lista utgår, dels för att jag har en ganska chill vecka och dels på grund av dig. Jag föreslog att vi skulle träffas och gå på restaurang på fredag, den 19 maj, men INGEN kunde. Alltså ska jag ta detta personligt tjejer!?!?!?!?!?!?!?

Ni var några som bodde här men som var upptagna aktuell dag. Så jag tänkte kolla en annan grej med er. Om vi tar ett datum med mer framförhållning, då kanske ni kan och vill? Jag tänker såhär, att vi spikar ett datum och om det är fint väder ses vi på en mysig picknick i en av Malmös parker och är det sämre väder tar vi över en restaurang! Hur låter det?

Jag föreslår nu den 1 juli. Kan du inte skriva i kommentarsfältet om du kan och vill det datumet? Om det blir lika kass uppslutning även denna gång så kommer jag med ett nytt datum. Jag ger mig ICKE! Vi ska ses, äta gott, klä upp och flärdfullt, dricka gott, prata och lära varandra! Det kommer bli the best thing ever!

Så kolla nu kalendern! 1 juli! En lördag, förhoppningsvis en varm sommardag/kväll och så Frida i egen hög person. Vill du? Kan du? Säg nu ja! Var inte en mespropp, säg JA till livet. Och vet du, jag är faktiskt både snäll och rolig IRL!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna
Sanna
6 år sedan

Jag kan och vill! 🙂 Kul idé!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

jaaa! men skriv upp det i kalendern då! <3

Anette
Anette
6 år sedan

Jag vill! Det var så kul att träffa dig i Stockholm i höstas. Men det är ju så låååååång…..😑
Hör av mig när/om jag kommer till Skåne. ❤❤❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

haha jag har full förståelse! <3

Linda
6 år sedan

Jag vill men kan inte, jag ska nämligen jobba 11.45 på Söndagen så det går ju inte så bra då tyvärr, men en annan gång om det kommer flera tillfällen vore kul
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

en annan gång då! <3

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Absolut vill så gärna träffa dig live, du verkar så härlig.
Men som sagt just det datumet gick ju inte bra då jag ska jobba dagen efter tyvärr.
Kram Linda

Sandra
Sandra
6 år sedan

Alltså, kan inte jag få höra av mig om/när jag har vägarna förbi Malmö? Förhoppningsvis blir det senare i sommar nån gång. Om mormor och morfar kan ha hand om lillkillen en stund så kanske vi kan få till en fika? Det vore hur kul som helst att träffa dig, men det är ju en bit att ta sig från Uppsala…

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

jo klart! och du får gärna ta med lillkillen också så kan vi ha en playdate!

Sandra
Sandra
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Ja! De är ju typ lika gamla <3

Anna
6 år sedan

Jag är på om jag kan!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

tjohoo!

B I
B I
6 år sedan

Vad bra att det blir ett nytt datum! Jag är på!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
6 år sedan

tjohoo! skriv in det i kalendern!

Sara
Sara
6 år sedan

Alltså, så typiskt, den dagen är jag redan bokad 🙁 Men hänger på nästa gång 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

äsch då! det blir fler gånger!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x