En afternoon tea som blev en liten brunch

brunch-1
I lördags skulle mina fina tjejer kommit på afternoon tea hos mig men Estrid har blivit sjuk så jag fick ställa in. Tanken var att Estrid och David skulle smita ut och låta oss tjejer ha lite lugn och ro. Men man kan inte gärna förvisa sitt lille barn när hon har feber och snorig näsa. Så vi stannade hemma och kollade på sjuttioelva avsnitt av Bolibompa. Eller David och Estrid gjorde det, och jag smet ut på min första joggingtur. Woop woop!

Jag hade hunnit fixa lite grann till afternoon teet och jag kände att det vore synd att låta det gå till spillo. Så syrran och svågern kom över på en liten brunch istället. Mysigt med spontanbesök och lite mer chill häng.
brunch-2
Jag hade gjort en kaneldoftande granola som serverades med turkisk yoghurt och en hemmakokt hjortronkompott.
brunch-3
En rawfoodkaka som jag tyvärr inte kunde äta för den innehöll hasselnötter. Men det är faktiskt sinnessjukt att avokado, kakao och vaniljpulver kan smaka chokladmousse!
brunch-4
Slutligen en getostkräm på fröknäcke med rödlök och gurka. SÅ GOTT!
brunch-5
Estrid knaprade fröknäcke i soffan framför Bolibompa och det hon inte åt, åt Asta gladeligen upp. Bra med en liten dammsugare där hemma!
brunch-6
Estrid var så mysig och gullig med Asta och vågade klappa. Det var fint att se. Och varje gång Asta snusade på Estrids ben kittlade det och Estrid skrattade. ”Asta kickla” fnissade hon högt. Älskade lilla barn. Du tuffsiga, mysiga yrväder. En riktig dröm är du!

lite så såg det ut hos oss när en flärdfull afternoon tea blev en enkel liten brunch.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x