vecka 34

Jag har haft en underbar helg och känner mig så avslappnad, glad och harmonisk! Jag sitter i biblioteket och dricker kaffe, lyssnar på podd och fönstret bredvid är öppet. Svala fläktar kommer in, himlen är knallblå och solen lyser. Det känns i denna stund bara helt otroligt! Jag har en fin vecka framför mig. Ska vi ta en titt?

Igår fotade jag och David en kampanj och det känns ledsamt att snart är den tiden förbi. Då kommer han jobba mån-fre som psykolog och jag kommer behöva jobba heltid med en annan fotograf.

Tisdag:
Idag ska jag på yoga step och sen åka direkt och ta ett dopp efteråt. Sen väntar en hel dag med jobb. Estrids läsläxa fortsätter detta läsår men nu läggs även matteläxa till. Nu ska vi försöka få in det samtidigt som det är så himla mycket aktiviteter. Jag löser det genom att hon helt enkelt får vara kortare dagar på fritids och komma hem och hinna göra läxan innan hon ska på aktivitet. Jag tänker på alla som inte kan lösa det på det sättet. Hur vårt liv hade varit om jag hade fortsatt arbeta som advokat.

Onsdag:
Morgonträning och sen ska jag till frisören. Nu behöver jag att du röstar. Ska jag bli brunett, köra på mer rött, bli lite blondare eller köra en crazy aprikos färg? 1, 2, 3 eller 4?

Sen väntar fotbollsträning för Estrid. En vanlig onsdag men med lyxig guldkant!

Torsdag:
På torsdag ska jag börja morgonen med Pilates. Så lyxigt och härligt! Jag har bokklubbsträff på fredag så jag behöver ha läst ut bokklubbsboken tills dess. Men eftersom jag har en utmaning att läsa varje dag i 30 dagar (obs, har missat två dagar men de tar jag igen) så hoppas jag få till det utan att behöva stressläsa. I bokklubben läser vi nu denna bok.

Fredag:
Morgonen kommer börja med ett frukostevent på Beyond us för ett företag som heter Vital proteins. Jag känner inte till det sen innan så det ska bli spännande. De säljer kollagen, som frontas av Jennifer Aniston!! vilket är himla coolt! På kvällen blir det bokklubbsträff med tjejerna. Om jag hinner kör jag en lunchträning mellan jobbgrejor.

Lördag:
Min mammas andra roman ”Hemligheter på Hasslö” är nu äntligen lanserad. Det är en fristående uppföljare till första romanen ”Skärsgårdsdrömmar och familjehemligheter”. På lördag kommer det firas med ett releaseparty och DU är bjuden!

Du bjuds in till öppet hus på galleri Källan i Skanör, Östergatan 37, mellan kl 12.00-16.00 lördagen den 26 augusti.Vi firar släppet av Sabines andra roman ”Hemligheter på Hasslö”. Den fristående uppföljningen till ”Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter”. Du kommer kunna köpa båda böckerna på plats, samt få dem signerade av författaren. Det bjuds på dryck och tilltugg, bjud alla och ta med alla!

Söndag:
RELAAAAAAAAAX!!!!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x