Glad påsk!

Glad påsk kära vän!
Jag vaknade med lite oro måste jag säga. Gräsmattan såg frostvit ut och igår planterade jag ut några knölar! Hoppas hoppas de klarade sig! Jag var helt säker på att nollgradigt var över nu. Har lustläst väderleksrapporten och inte en enda natt har det varit under 3 grader. Nu ber jag verkligen till högre makter att mina knölar överlevde detta.

Såhär såg det ut förra veckan när vi bjöd storfamiljen på brunch. Det var verkligen extra allt. Ägg, bacon, frittata och ananaspannkakor. Bröd med goda pålägg, en hemmagjord jordgubbsjuice, liten sallad och en chiabowl med massa gott i. Ett mycket bra sätt att umgås faktiskt! Det är verkligen mysigt nu när Harry kan sitta med och småknapra på ett rån.

Så god frittata! Nu sitter vi vid köksbordet igen. Estrid tittar igenom innehållet från påskägget. Japp, även hos oss hade påskharen gömt ett ägg i trädgården. Jag ska blogga klart och sedan ska vi äta frukost. Vi har en rolig påskafton framför oss. Först påsklunch hos mina föräldrar och sedan går alla hem och tar det lite lugnt. På kvällen blir det påskmiddag hos oss.

Jag byggde klart odlingslådan igår. Jag är i CHOCK! Kan inte ens förstå att jag klarade det själv. Bara några missöden på vägen. (Säg till exempel inte till David att jag initialt använde en för lång skruv och skruvade fast odlingslådan i altanen!) Nu är den fylld med jord och luktärterna är planterade.

Annars är det fortfarande lite sisådär med bloggen. Den ser för er ut som det ska men den är flaggad på instagram och Facebook så jag kan inte dela några inlägg där. Det är såklart stressande men visar också hur maktlös man är hos de här stora jättarna. Det finns ingen att kontakta utan man skickar ut ett meddelande ut i rymden och hoppas på något slags svar. Så om du märker att något annat inte funkar får du väldigt gärna säga till. Jag vill ju att allt ska funkar här inne så att du kan få bra och roliga inlägg varje dag.

Nu återstår bara att säga glad påsk till dig! Snart ska de här två gulliga träffas igen och jag längtar efter att få träffa oma och opa. Hoppas du får en mysig dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x