Så var Harry Sven döpt på årets vackraste dag

harrys dop-2
Vilken dag vi fick igår på Harrys dop! Årets vackraste dag och strålande sol. Estrid var dopfin i nya strumpbyxor från oma och opa (fortfarande väldigt mycket frost här hemma som gäller) och en Mimmi Pigg klänning.
dop1
Jag hade på mig paljettkjolen igen. Kände att jag vill passa på att maxa paljettanvändning när det går. Matchade med min nya tantväska, lågklackade vita mules och beige topp. Och bildbevis på vårvädret! Jag kunde bära min trenchcoat!
harrys dop-3
Klockan ett var gästerna samlade i kyrkan. Ebba väntade på huvudgästen.
harrys dop-5
Här är vi samlade. Prästen (så fin hon var!!!) de stolta föräldrarna, pirriga faddrar och vår huvudrollsinnehavare Harry Sven. Älskar att Cissi nu är min fadderfru!
dop2
Jag sjöng i kyrkan. En balladversion av Lean on me och det var vääääääldigt länge sedan jag sjöng för publik. Roligt, pirrigt och gav definitivt mersmak!
harrys dop-6
Harry som är den snällaste bebisen var cool lugn under hela ceremonin.
harrys dop-8
Inte helt lätt att döpa en bebis med en sådan kaluffs som Harry har. =)
harrys dop-9
Tänk så många som älskar och bryr sig om vår Harry!
harrys dop-10
Jag höll ett litet tal till Harry på dopfikan och överlämnade en liten present. En alldeles underbar sagosamling med H. C. Andersson berättelser. Här till höger ser du min gulliga opa (morfar) och till vänster Fredriks mamma Gunilla. <3
harrys dop-11
SKÅL!
dop3
Paula hade gjort SÅ fint till dopet. Vimplar, dekorationer, färgmatchat och gott. Så väldigt väldigt fint. Alla pratade om hur vackert och gott allting var.
harrys dop-13
<3 <3 <3
harrys dop-15
Estrid frågade idag om hon kunde få dessa till frukost så jag antar att dessa blev de stora favvisarna.

Nu ska vi söndagsmysa en liten stund till. Estrid och David spelar fyra i rad och jag ska städa lite här hemma. Sen åker jag och Estrid på kalas. Mysig söndag med andra ord. Ikväll ser jag fram emot en god söndagsmiddag, en lugn kväll framför tv:n och sen tidigt i säng.

Ha en fin söndag du med min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x