Veckonytt #122

veckonytt1
Härliga måndag! Helgen gick allt för snabbt men efter den fullmatade helgen kollade jag över vår kalender här hemma. Och vi har i princip inget bokat under hela sista helgen i februari och sedan alla helgerna i mars. Och så ska det förbli!

Har ni sett dokumentären på SVT om R. Kelly? Jag har inte sett den ännu men alla pratar om den. Den handlar om alla de sexuella övergrepp som R Kelly utsatte unga flickor för. Hemskt men mycket viktigt att titta på.
veckonytt2
Jessica bloggade om det senaste inom hudvårdsteknologin. Dr Dennis Gross har utformat en mask till ansiktet som innehåller 162 små lampor under skalet. Den heter spectralite face wear pro och utstrålar rött led-ljus som stimulerar kollagen om man använder den tre minuter om dagen. Alltså HUR FREAKY och tilltalande är denna mask på en och samma gång. Förutom det där läget med fyra olika våglängder av rött ljus så har man även ett med blått som används för att ta död på P.acne-bakterien som ger finnar. Den kostar 5.000 spänn men ska då hålla 3-5 år av dagligt bruk. Jag orkar inte ens. Vill bara ha den så mycket!
veckonytt3
Fler hudvårdsnyheter! Minns du att jag gjorde Neostratas retinolpeeling? Hallelujah för den. Nu har Skincity äntligen tagit in Neostrata till försäljning. Det är som exuviance fast lite extra allt. Så dreeeeeeamy!
veckonytt4
I Matildamusikalen spelar min älsklingsskådis Marianne Mörck den ljuvliga och mysiga bibliotekarien. Femina har gjort en väldigt fin artikel om Marianne. För oss teateräskande Malmöbor är hon lite av en husgud och jag ryckte väldigt mycket om artikeln.
veckonytt5
Magisk bikini från three graces london.
veckonytt6
Jag behöver minst fem nya golvlampor här hemma och denna är så himla fin! Watt & Veke spoon golvlampa. 
veckonytt7
ÅHHHHH har du någonsin sett en vackrare ljushållare? Dröm att få ha den hemma!
veckonytt8
Ännu en magisk golvlampa! 
veckonytt9
Jag har hittat en ny favoritblogg när det kommer till inredning. An interior affair på residence magazine. Copy paste på allt!
Jag har hittat mitt nästa DIY-projekt här hemma. Ska göra något i denna stil till Estrids leksaker. Fint va? Jag hittade det hos bloggaren Ljuva Magnolia när jag pinterestade häromdagen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x