Veckonytt #114 – julaftonsedition

veckonytt1
GOD JUL! Vad trodde du? Att veckonytt skulle försvinna för att det är julafton? Absolutely not!  Det är ett veckonytt som riktar sig till alla dem som har det lite kämpigt idag. För julen är inte alltid bara hey baberiba. Det kan vara ensamt, bråkigt och fylleri och skit. Här kommer lite sköna länkar att försvinna till.

Börja med den här artikeln om 7 saker som alltid händer på julen och hur du hanterar dem.
veckonytt2
Om du vill försvinna bort från glittriga instagramflöden idag finns här tips på grymma serier att försjunka i.
veckonytt3
Vill du känna dig stärkt? Inspireras av dessa kvinnor som sannerligen förgyllde 2018. 16 powerkvinnor!!
veckonytt4
Alltså finns ens denna webbshop och på riktigt!? Och hur kan jag inte vetat om det innan!?!!? Feministsmeden, ge mig en av allt gurrl!
veckonytt5
Har du inte orkat pynta hemma? Eller jämför du dig med alla i sociala medier och känner dig som Grinchen? Spana då in hur brittiska slott pyntar under julen. Och tro mig, du kommer känna dig lättad för att ingen i ditt flöde ens är i närheten av de här pyntningarna!
veckonytt6
Fick du ingen bra klapp? Eller kanske ingen alls? Köp då en klapp till dig själv. Köp det här armbandet och gravera det med ditt livsmotto! Go girl go!
veckonytt7
Behöver du mer tips på vad du kan titta på? 16 filmer som ger dig rätt stämning kommer här!
veckonytt8
Totalt ojulrelaterat men jag kunde inte låta bli att dela nyheten om att Pantone nu utsett 2019-års färg. ”Living coral” blev det. Den perfekta blandningen mellan orange och rosa.
veckonytt9
Känner du dig nere och hängig idag? Läs då denna artikel om att du är mycket mer omtyckt än vad du tror! 
veckonytt10
Och slutligen, egentligen är idag bara en dag som alla andra. Och stordåd kan hända varje dag, när som helst och av vem som helst. Nästa gång är det du. I år stod dessa stora händelser i centrum och med en kvinna i huvudrollen. Wow, vilket år det var!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x