Sydsveriges sorgligaste gran

sydsveriges sorgligaste gran-3
Alltså…. 2018 års största skämt blev dessvärre vår gran. Min familj kroknade av skratt när vi MMS:ade bild i familjegruppen. Den var så vacker i skogen men hemma hos oss är det den spensligaste och sorgligaste gran. MEN vi högg den och skapade minnen och det kan ju vara värt något i vart fall. Fy vilken sorglig gran. Jag blir typ provocerad av det här fotot! Här skulle man som bloggare BLOW YOUR MIND med en pampig gran och så blev det sydsveriges sorgligaste gran. Vi kallar det en studie in everyday realness.
sydsveriges sorgligaste gran-1
Något som ändå var himla mysigt var att klä granen med Estrid. Allt ska ju vara rosa i hennes liv för tillfället så därför satsade vi på en pastellig gran med fokus på rosa.
sydsveriges sorgligaste gran-4
Jag har iallafall sjukt fina kulor. Det kan jag alltid skryta med. Kanske borde satsat på bara close ups på granen och ingen översiktsbild! 😉
sydsveriges sorgligaste gran-2
Nu laddar vi inför julafton. Det mesta är gjort, men vi har några klappar till att slå in. Vi har handlat det vi tar med oss till knytiset och julbaket är klart. Ribban sattes väldigt lågt i år. Helt rätt beslut. Ingen stress, bara glädje och mys. Jag längtar otroligt mycket efter Estrids kusin Loella. Det är fint att se dem leka tillsammans. Som ler och långhalm.

Men granen… jag kan bara inte komma över detta misslyckande! En enda chans per år och vi kunde inte bättre än denna spensliga pinne med några kvistar på. Snark. Vet ni, att min familj kom över för att titta på granen in real life och skratta. Sådan uppståndelse är det. Och jag som satt den bredvid vardagsrumsfönstret för hela gatans beundran. Fail. Men visst, njut ni av era frodiga kungsgranar där ute…

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
5 år sedan

Haha underbart! Ni kommer alltid (med värme och glädje, jag lovar!) minnas ef första julgran i huset! Ni kommer varje år ni tar in gran prata om denna och skratta. Vilket underbart minne och tänk att det kommer bli en tradition. Att prata om er första gran k huset! 💕🎄 Jag tycker den är fin! Öndkag dig en fin ”lillejulafton” och jag vågar gissa att även ni vaknat upp till magisk snö imorse. ❄️❄️❄️ Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
5 år sedan

den granen var under all kritik! Det var med glädje jag kastade ut åbäket efter julen! =)

Lena
Lena
5 år sedan

Granen är klädd med kärlek och värme vilket gör den till en fantastisk gran!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

du har så rätt så! <3

Marie
Marie
5 år sedan

Jag håller med, det var en lite sorglig syn. Var det mörkt när ni högg den? Men samtidigt lite skönt när man tittar runt på alla perfekta julgranar och stylade hem att någon kan visa en gran som inte blev perfekt. Jag tror ni får en bra jul ändå 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
5 år sedan

HAHAHAHAHA oh snap! Gud vad jag skrattade åt din kommentar. Det finns allt en väldigt sassy woman i dig! ANd i love it!

Linda
5 år sedan

Ni hittar en bättre gran nästa år.Det viktigaste är ju ändå att få umgås med nära och kära i jul. Sen så klädde ni ju granen ihop och hade mysigt det är ju värt massor.

Här hemma är granen med i rosa Levina som valt och jag tycker det är fint med.
Ha nu en mysig och härlig jul med nära och kära. På annandagen styr vi bilen till fjällstugan.
Kram Linda

GOD JUL

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

Du har så rätt så! Ah, ni fick också en rosa gran? Jag misstänker att Levina och Estrid är i samma rosa fas! =)

Anette
Anette
5 år sedan

Den granen är som livet! Ger man kärlek blir det vackert. Oavsett förutsättningarna.❤❤❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
5 år sedan

Jag vet nog vad du egentligen tycker…. 😉

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x