Inred med trä och lyft köket

inred med trä
Min syster är världsbäst på inredning och att pynta fint där hemma. En sak som hon har massor av är skärbrädor. Det är så himla snyggt och jag har länge tänkt på att jag vill utöka skärbrädsutbudet här hemma. En dag slösurfade jag runt och såg nyheterna hos Söstrana Grene såväl som en utförsäljning i en annan butik. På båda platserna hittade jag vackra och billiga skärbrädor i trä. På Söstrana Grene hittade jag också träslevar i olika utformningar. Även om jag inte är besatt av plastbantning känns det ändå fint att byta ut lite plastgrejor mot trägrejor.

Sen skadar det inte att det är både snyggt i köket och blir mycket bra bloggrekvisita för framtid foton.
detaljer i trä-2
Literkrukan kommer från Åhlens och den hittade jag på halva priset på rean. Toppen!
detaljer i trä-3
Framför skärbrädorna står lite oljor och kryddor på en marockansk kakelplatta. Och Estrids violplanta gör den sällskap.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x