När allt kör ihop sig

Jag erkänner, jag har inte hunnit fixa ett inlägg till idag Sorry!

Men livet har kommit emellan, inget allvarligt eller så men mycket jobb, ett hem som behövde städas, sömn att ta igen och allt det där andra som också måste få plats.

Idag åker jag till Kristianstad och föreläser men imorgon, då är det äntligen jobb-med-blogg-dag och jag ska fota, filma, fixa och se till att det finns riktigt mycket härligt material till er nästa vecka!

Kom gärna med förslag på vad du vill att jag ska skriva om framöver. Mode? Politik? Feminism? Recept? Boktips? Tidningstips? Självkänsla? Träning? You name it! Kom med era tips, tankar och idéer!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
7 år sedan

Jag vill läsa om vårmode, din vardag och härliga boktips. Din blogg är fantastisk!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
7 år sedan

Hej Ulrika! Tack! Vad fin du är! Då ska jag se till att få in vårmode, vardag och fler boktips! <3

Sandra Olsson
Sandra Olsson
7 år sedan

Jag älskar dina inlägg om sånt som gör livet bättre/lättare. Om målsättningar, guldkanter och dina egna tankar och idéer. Det där om vad kvinnor borde kunna vid 30 till exempel, love! Dessa inlägg gör din blogg så unik dessutom och så fantastiskt bra! Men jag förstår om du inte kan leva på just dom inläggen eftersom de inte handlar om konsumtion, så gärna fler modeinlägg också, vi har exakt samma smak 🙂 <3 Och jag håller på att inreda hemma, så gärna nåt om snygg, gärna bra tillverkad och prisvärd inredning!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
7 år sedan

Tack för din feedback Sandra! Det ska bli fler feelgood-inlägg, mode och prisvärd inredning!

Sara
Sara
7 år sedan

Jag gillar blandningen nu, både högt och lågt; mode, politik, feminism böcker, recept, inredning (typ allt du skrev). Det intresserar mig och är roligt att läsa. Och sen är det roligt att läsa om dina dagar, vad du hittar på.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

Tack för din feedback Sara! Det känns ju kul att du redan gillar min blandning, men din id+e om vardagsinlägg var mycket bra. Ska försöka göra fler sådana inlägg. Tack!

Cathrine
Cathrine
7 år sedan

Jag behöver boosta min självkänsla! Hjäääälp! /Pms

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cathrine
7 år sedan

Coming right up! <3

S
S
7 år sedan

Håller med tidigare talare 🙂 smink, politik, recept, vardag m.m!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
7 år sedan

haha ok! då fortsätter jag min blandning!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x