Det blev en matta från Rugvista

matta rugvista-1
Jag och David beslutade oss för att i år köpa en gemensam julklapp. Vi visste direkt att vi ville ha en ny möbel och valet föll på den här mattan (Rugvista). Jag har haft den sparad i en inspirationsmapp i säkert flera år och den är ännu vackrare än på mina bilder. Som en urtvättad akvarellmålning. Jag älskar älskar älskar den! Tanken var att den ska stå under vårt matsalsmöblemang, men jag har nog tänkt om. Det får bli en flytt av mattan under soffan som får hamna under bordet, och den nya mattan hamnar under soffan. Jag tror den kommer synas bättre på så sätt.

Jag är verkligen förtjust i vårt försök att ljusa upp möblemanget. Det som är det stora problemet är att vi har rätt så gul parkett och eftersom vi bor i en hyresrätt kan vi inte ljusa upp det. Men i vårt framtida hem ska jag definitivt har riktigt ljusa golv. Då kommer man lättare undan med mörkare möbler. Nu blir det mest så dystert. Eller, det var dystert innan men nu är jag så nöjd med det vita bordet och de nya grå stolarna. Jag hade velat ha en ny soffa också. Jag är ju helsåld på den här sammetstrenden som råder nu, men jag är rädd att det är en sådan där snabb trend som man fort tröttnar på. En midnattsblå sammetssoffa, åh det hade varit något!

Men åter till mattan. Jag hittade den på Rugvista (här). Supersnabb leverans och bra pris! Det jag också gillar med Rugvista är att alla mattorna kommer i olika storlekar, man kan till och med få vår matta helt rund. Alltså samma mönster, men olika utformning. Egentligen ville jag en stor matta som täckte golvet även när stolarna var utdragna. Men det hade inte fått plats i vår lägenhet just nu.

Mycket bra start på julen!
matta rugvista-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
7 år sedan

Den är så vacker Frida! Blev så inspirerad av att köpa en ny matta 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

men spana in rugvista, för deras mattor är inte alls särskilt dyra!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x