Mitt årshoroskop för 2020. Bluff eller båg?

Igår fick du läsa resultatet från mitt årshoroskop för året 2019 och eftersom en hel del stämde blev jag nyfiken på att få en liten inblick in i framtiden. Jag vet inte riktigt om jag tror på sådant här. Jag är helt säker på att det finns de med mediala krafter, men långt ifrån alla som utger sig för att ha förmågan har den faktiskt. Även denna gång har jag tagit mitt årshoroskop från Twice. Jag har valt ut lite delar ur horoskopet. Ska vi ta oss en blick i glaskulan? Vi tar det för vad det är helt enkelt. Ett roligt sätt att drömma lite kanske? Tror du på horoskop?

  • Jupiter i stenbocken i huset för hem och familj, kommer under 2020 att förbättra atmosfären i själva bostaden och familjen upplever större tur och lycka. Icke desto mindre förblir under det mesta av året familjeansvaret stort av diverse anledningar.
  • I psykologisk mening, tar du kontroll över dina känslor, och blir tryggare i dig själv och i ditt eget skinn. Du tar även kontrollen över ditt liv och detta började redan förra året. 
  • Under våren och sommaren är det Venus och Venus retrograd, din styrande planet och skönhetens, harmonins, kärlekens planet, som har störst påverkan.Normalt sett skapar en sådan transit vackra harmoniska tankar, positivt tänkande, och goda relationer med alla människor oavsett bakgrund.
  • Venus retrograd däremot mitten av maj till slutet av juni, kan ge upphov till problem med främlingar och besvikelse i vissa relationer. Även negativitet kan uppstå och brist på optimism. Folk ser inte heller alltid hur duktig och kunnig du är på ditt område. De verkar inte alltid se att dina intentioner är goda.
  • Du kan även lansera hemsidor på internet eller börja skriva om dina idéer och tankar.
  • Även om det för vissa vågar finns något av en karriärändring förblir nog situationen i det stora hela samma.
  • Det gäller att komma över det förflutna för en del av er så att ni kan gå vidare med livet.
  • När det gäller bostadsförhållandena och familjesituationen finns det mer tur och lycka eftersom Jupiter, möjligheternas planet, befinner sig i huset för hem och familj under hela året.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x