Föräldramilstolpe och frågestund

föräldramilstolpe och frågestund
Igår upplevde jag en riktig milstolpe som förälder. Estrid och hennes föriskompis frågade om de fick leka hemma hos oss. Föriskompisens mamma sa jag och andaktsfullt körde jag töserna hem. Sedan lagade jag potatismos med extra mycket smör och bjöd på vars en chokladboll. Herregud, min tös är så stor att hon tar med sin en vän hem. Det var verkligen verkligen stort för mig. Efter maten åt vi russin och läste böcker. <3 <3 <3  Nu märker jag verkligen hur en helt ny era i livet som förälder är på ingång.

En annan sak jag tänkte på igår är att jag är sugen på att skriva ett långt inlägg där jag verkligen får skriva massor. Jag vill gå djupt och verkligen känna efter. Därför vill jag att vi har en frågestund här i bloggen om relationer. Den med en partner, en vän, ens barn eller en förälder. Eller arbetskollega, till sig själv, kort sagt en frågestund om alla typer av relationer. Har du någon fråga eller fundering om detta som du vill att jag ska svara på utifrån mina tankar? Jag har nämligen haft både dåliga vänner, killar, kollegor och gud vet allt.

Vi ger det några dagar och sedan sammanställer jag frågorna och svaren. Jag är så sugen på att vältra i själsliga frågor känner jag. Högt och lågt, inget är förbjudet, och jag ska svara efter bästa förmåga. Va nu inte blyg. Och kom ihåg, om du inte vill skriva en kommentar i bloggen kan du alltid maila mig om frågan känns för privat. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Kul att hon växer och utvecklas!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

ja mammas lilla bebis (som inte är en bebis alls!!)

Finurliga fröken
6 år sedan

Nått jag funderar mycket på och har problem med är relationen till mig själv. Jag tycker verkligen inte om mig själv. Du verkar älska sig själv och känna dig säker på vem du är och ditt eget värde. Har det alltid varit så? Om det inte har varit så undrar jag hur du kom dit. Har du några tips på hur man tycker om sig själv och känner att man duger som man är och har ett värde?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

tack för en fin fråga! <3 svaret kommer i veckan!

Marie
Marie
6 år sedan

Jag skulle gärna vilja höra om hur du hanterar mindre trevliga kollegor och om du avslutat en vänskap?
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

tack för din fråga! <3 svaret kommer i veckan!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x