Veckonytt #6

Jag kan inte förstå att jag redan gjort sex stycken ”veckonytt”. En i veckan! Inte klokt vad tiden går för det känns som jag gjorde nr 5 bara häromdagen. Denna vecka är fylld med girlbosspepp och vackra ting. Och som vanligt, låt dig inspireras och sätt tonen för en riktigt härlig vecka.
veckonytt1
Hanna Stefansson har skrivit ett inspirerande inlägg om hur hennes första år som egenföretagare varit. Och wow, vilken resa hon gjort! Den har tagit henne till 25 olika resmål! Bara det liksom! Vilken grym tjej hon är!
veckonytt2
Graderna kryper stadigt neråt och jag vill bara svepa mig i filtar, plädar och kashmir. HM har gjort en premium collection i sitt hemkoncept ”home”. Den finns en morgonrock i kashmir (här) och en pyjamasskjorta i siden (här) som jag bara måste ha!
veckonytt3
Elsa Billgren bloggade om designern Johanna Ortiz senaste kollektion. W-O-W! Jag älskar dessa kläder. Dramatiska, underbara färger och riktiga statement pieces. Tack för fint tips Elsa!
veckonytt4
Anette bloggade om detaljrika badrum och jag är som hon, en riktig sucker för detaljer. INR har gjort en limited edition kollektion med mässingsdetaljer och jag sparar ner bilderna till en framtida badrumsrenovering.
veckonytt5
Sen ska vi väl såklart ha lite flärd också! Detta gucciskärp står högt upp på min önskelista. Jag äger typ inte ens något skärp! Dags att ändra på det!
veckonytt6
Min fina Emma har tagit en bildserie som tog mig med storm! Jag blev så otroligt inspirerad av dessa bilder och vill göra prick exakt likadant. Hon osar kvinnlighet, mjukhet, lyx och flärd på dessa bilder. Galet galet inspirerande!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x