18 – min favoritfödelsedag

molo-1

Min bästa födelsedag, vilken knivig fråga. Man har ju börjat samla ihop en del födelsedagar vi detta laget. Året 2013 kommer dock gå till historien därför att på min födelsedag den 18 oktober var jag sjuk så vi sköt upp firandet till dagen efter och den 19 oktober 2013 blev jag friad till. Bredvid sjön vid Svaneholms slott gick David ner på knä och friade och jag hade längtat i år efter den dagen. Vi bestämde oss för att vänta några år och gifta oss när vi varit ihop i 10 år och det börjar närma sig. 4 november 2017 är det datumet så än har jag tid på mig, men det kliar lite i fingrarna att planera bröllop. Vilket äventyr!molo-2

Estrid i världens gulligaste body och byxa från Molo. molo-3

2 Responses

  1. Petra skriver:

    God jul! pirriga barn somande sent så först nu ska jag få äta lite skinka och slå in sista paketen men ett är försvunnet måst elagt det på det där bra stället 😉

    • Frida G Svensson skriver:

      God jul! Man minns ju hur fasligt spännande det var med julafton när man var barn! hoppas ni får en grym julafton! kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *