Julpynt är på plats och julafton är äntligen kommen!

julgranspynt-1

God Jul alla fina underbara som läser denna blogg. Vissa är vänner, andra har blivit vänner genom denna blogg, vissa kommenterar flitigt och andra är lite mer i skymundan. Men varje besök värmer ska ni veta! Jag hoppas innerligt att din jul blir fröjdefull och härlig. Vi ska fira hemma hos mina föräldrar och dagen kommer gå lugnt till. Bara några smågrejor som ska fixas men annars är allt under kontroll. Så skönt!

Igår var det uppesittarkväll och vi spenderade kvällen med att smaka min griljerade skinka och bjöd mina föräldrar på både skinkmacka och vin. Sen somnade estrid tryggt hos morfar och sen hade vi henne hos oss i soffan. Hon är så kelsjuk nu för tiden men det gör ju just ingenting. För om det är någon som jag ville spendera en uppesittarkväll med så var det ju min lilla familj. Vår trio! <3julgranspynt-2 julgranspynt-3 julgranspynt-4 julgranspynt-5 julgranspynt-6

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x