Veckonytt #20

Nu vecka och nya tag! Här kommer veckans veckonytt och I LOVE IT! Så mycket snyggt!
veckonytt1
Jag älskar Engelbert och min förlovningsring kommer därifrån. Deras senare smyckekollektion New York 66 är AMAZING. Örhängena på bilden är rena rama drömmen men jag vågar inte ens föreställa mig prislappen.
veckonytt2
Emma har gjort ett fantastiskt blogginlägg med de modetrender hon älskar just nu. Eftersom jag mest vill copy/paste på allt hamnar hela inlägget i veckans veckonytt!
veckonytt3
Ni vet den dösnygga lampan från Ellos? Den är lite pricy men så hittade jag den här lampan på IKEA och tänker att den kan bli bananas om man sprayar den med typ guld eller koppar färg. Vad tror ni?
veckonytt4
Vi behöver taklampor här hemma. My god vad bedrövliga lampor vi har i köket och i vardagsrummet. Den här tycker jag är fab fab fab!
veckonytt5
Utanför fönstret kvittrar fåglarna och våren är nog officiellt på väg. Eftersom jag nu är småbarnsmor kommer jag definitivt spendera avsevärd tid på lekplatser och springa efter en yster två-åring. Därför letar jag coola och bekväma skor. Dessa snygga från Monki hamnar på min önskelista för våren.

https://youtu.be/0KkRtuCko8A

Vi avslutar denna veckonytt med Zara Larsson aka girlboss deluxe! My god vad duktig hon är och så cool! Man blir riktigt stolt att detta stjärnskott är made in Sweden. You go girl!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x