Min syster firades på ett soligt och mysigt kalas

paula kalas-1
Min stora lillasyster hade fyllt år veckan innan och nu skulle det firas med ett äkta kalas. Både syrran och jag trollade fram vår inre Leila och jag bakade en kardemummakaka med rabarberfyllning och kanelbullar i långpanna. Syrran bakade cheesecake, maränger och en jordgubbs/rabarbersorbé. Tillsammans med vår familj och hennes svärfamilj satt vi sen under parasoll och fläktade oss med hattar och servetter.
paula kalas-2 paula kalas-3
Först fikade vi!
paula kalas-4
Vår oma, Paulas svärfar och vår opa var där. <3
paula kalas-5
Pappa och mamma hade precis kommit hem från London och hade med sig historier om hur de ätit på en underbar restaurang, hamnat på en bögbar och tittat på uppträdande med en dragqueen för att sedan slå följe med sin bordsgrannar till en private club för att titta på Londons nästa musicalstars. Alltså deras liv! <3
paula kalas-6
Min opa var så söt i keps som matchade skjortan! Älskar honom så!
paula kalas-7
Paula fick massa presenter men den bästa var den här boken. En coffetable book med alla magiska djur från Harry Potter. Min syrra är ju som ni vet det STÖRSTA HP-fanet och blev megasuperjätteglad över den här boken.
paula kalas-8
Sen fick hon den här vattenkannan. Det rådde stor förvirring. Var det egentligen en örontratt?
paula kalas-9
Lilla gullisen Felix var där och mös i skuggan hos sin mormor. Han är son till Paulas svägerska Cecilia som kom dit med sin familj.
paula kalas-10
Paulas blus den drömmigaste!
paula kalas-11
Kalasunderhållning!
paula kalas-12
Estrid ville inte sitta en sekund i skuggan och jag smorde henne med spf 50 och satt ändå och gapade ”är hon inte lite röd nu David?”. ”Är det säkert mamma?”. ”Opa, är hon röd i nacken”. Typ var femte minut. Den stora gräsmattan och den massiva uppmärksamheten gjorde susen för hon RESTE sig och tog typ minst FEM STEG och jag hurrade. Och som en riktig familj år 2016 gapade alla FILMA FILMA! Och en panikslagen David ropade ”min telefon är full”. Men det var lugnt. För typ tre andra smartphones hade redan hunnit filma. Haha, alltså smartphonegenerationen, you gotta hate it and love it.
paula kalas-13
DÄR släpper hon min pappa!! <3 Men sluta vad hon är duktig och världsbäst!! Som vanligt, det vet ni ju vid det här laget, säger jag detta rent objektivt!

Nu ska jag laga pannkakor, koka kaffe och packa bananer, handdukar, badkläder, filtar, leksaker och och och ja en cirka tusen saker till för vi ska till stranden. Det finns inget bättre sätt att fira vår nationaldag på tycker jag! Playan, here we come! ( ja kanske, för nu helt plötsligt gick solen lite i moln). Det får bli en cliffhanger för er helt enkelt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x