Tips för att skapa en magisk alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag och det gör mig så himla glad. Jag älskar alla högtider att göra något extra festligt på. Jag hör kritikerna som tycker det är trams att köpa choklad och nallar men jag håller inte alls med. Om jag fick en nalle hade just jag inte blivit så glad, för jag ser int det som något särskilt romantiskt. Men andra kan göra det. ALLT som får oss att känna oss extra älskade och som gör att vi får visa vår kärlek extra tycker jag bara är ljuvligt. Och vet ni, varje fredag kommer min pappa hem med en blombukett till min mamma. Varje fredag! Det är så fint att jag blir alldeles tårig. Eftersom jag vill att vi ska vältra oss i kärlek och romantik kommer här en massa fina grejor du kan göra för din älskade, din familj eller din vän.
alla hjärtans dag1
Sandra tipsar om något som verkar helt fantastiskt, nämligen fuelbox. En ask med massa kort med olika frågor, tips på aktiviteter och så vidare ägnat att tanka kärlekstanken. Jag tycker det verkar så roligt att ha den och använda för att hela tiden hålla glöden vid liv. Jättebra tips Sandra och perfekt inför alla hjärtans dag!
alla hjärtans dag2
En av mina bästa youtubers, Essie Lalonde, har gjort ett jättefint inlägg med collage på tips vad du kan ge till dig själv, din vän, din hund eller din lovah!
alla hjärtans dag3
En festlig frukost är ett måste på alla hjärtans dag. Hinner du inte fixa det imorgon så gör det till helgen bara!
alla hjärtans dag4
Röda läppar är givet på alla hjärtans dag! Antingen inspireras du av Lindas poppiga mer orangefärgade läpp
alla hjärtans dag5
…eller Molkans rosafärgade look med hallonröda läppar.
alla hjärtans dag6
Dessa hade jag velat baka om jag och David inte just nu kör 50 dagar utan sötsaker. Hur söta är inte dessa små donuts?
alla hjärtans dag7
Slå på stort och gör en romantisk brunch med extra festligt av allt. Är du barnfri, eller kör galentines (valetines with your girlfriend, your gals) tycker jag du ska håva ut bubblet och go all in.
alla hjärtans dag8
Slutligen, det viktigaste, hylla kärleken! Detta inlägg visar jordens typ mest modemedvetna och coola äldre par. Prick såhär vill jag bli med David när vi är grå och åldersrika.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x