Hur vet man att hen är the one?

hur vet man hen är the one10 år har jag och David varit ett par. Eller snart 10 år iallafall. Eftersom det är alla hjärtans dag idag är det inte långsökt att tänka på kärlek och jag funderar mycket på vad det är som gör att man vet att någon är den rätta. The one som det så fint kallas. Först och främst har jag alltid gått efter mottot ”när det är rätt är det lätt”. Med det menar jag att allt är enkelt och bara faller på plats.

När man dejtar är den värsta biten att hålla koll på ”spelet”. Hur lång tid ska gå innan man svarar? När ska man ligga? Varför hör hen inte av? Har hens telefon gått sönder? Har hen brutit tummen? Har hens gammelmoster dött? HAR HEN DÖTT VARFÖR SVARAR HEN INTE SVARA DÅ DIN IDIOT! När man måste spela ”spelet” då är det inte the one. Det vågar jag satsa mycket pengar på. För man ska inte jaga ifatt kärleken. När den är äkta så vill hen vara med dig och hör av sig som utlovat, kommer som bestämt och visar en uppriktig vilja att vara med dig. Och även om du har med en strulig typ att göra som bedyrar att du är the one så tycker inte jag det är en relation värd att satsa på. För man är värd kärlek, uppvaktning, stöttan och beundran. Så som man villkorslöst vill ge till man är kär i.

Får hen dig att skratta och är hen någon som det är enkelt att dela tankar med? Grattis, det kan mycket väl vara the one. Jag tycker vänskap är otroligt viktigt om vi snackar en livslång relation med the one. Att vara varandras fanclub och hejarklack. Axeln att gråta ut mot. Personen att ha interna skämt med. Intimiteten i att våga dela sorg, glädje, drömmar och rädslor.

Min sista punkt som jag anser gör att man inser att man funnit the one är om den personen gör en till en bättre människa. När någon får dig att känna dig stor och vacker, och dina bästa egenskaper förstärks och du blir modig, då är det the one. Om personen ger dig framtidstro och hopp istället för tvivel och oro, så är det precis de rätta element man ska leta efter. The one blir inte rädd för att du säger att du älskar personen, eller drömmande pratar om bröllop och en framtida familj. The one satsar på dig helhjärtat och håller inte kvar foten i den gamla världen eller ser till att ha en bakdörr öppen. När man hittat the one så kastas man mot varandra och vill kastas mot varandra, man ser inte bakåt utan bara framåt.

Det är hur jag tror man hittat the one. Har du hittat den? Jag vet att jag definitivt gjort det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
6 år sedan

Din bästa text hittills! Sann, berör och ger glädje och power.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

<3 <3 <3

Sandra
Sandra
6 år sedan

Så fint! Grattis! Jag har absolut inte hittat detta. Det stämmer inte in på något av mina (måånga) förhållanden. Jag är inte den struliga typen, men tydligen faller jag för riktiga dynghögar. Det finns gott om dom tyvärr. Jaja, nån gång kanske han dyker upp, man kan ju alltid fortsätta hoppas <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

Sandra, vi måste ta oss ett seriöst snack om vad för typ av karl du ska ha! Dynghögar undanbedes!

Angelica
Angelica
6 år sedan

Så sant!! Hur gick d till när du o David träffades undrar nyfiken-i-en-strut? Följde länkar bakåt men läste enbart ngt om grannens kök. Orkar du berätta??

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

åh men ja, klart jag orkar berätta! det får bli ett helt eget inlägg! tack för tipset! <3

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x