Veckonytt #106

INLÄGG I SAMARBETE MED ESPRIT
esprit
Veckans veckonytt är proppfullt med mode och självkänsla. Det känns som att det är det jag mest dras åt för tillfället. Ett modemärke som jag tycker är väldigt underskattat är Esprit. De har precis släppt en ny, väldigt prisvärd, kashimirkollektion. Och du vet ju hur mycket jag ÄLSKAR kashmir. Mina favoriter är den grå enkla klänningen. Perfekt att styla med ett skärp i midjan, strumpbyxor och stövlar. Eller så hade jag haft den över ett par raka byxor och enkla boots. Supersnyggt! Den röda polon vill jag bära under allt. Det är nämligen supertrendig just nu att bära polo under klänningen, under blusen och under kavajen. Polo till allt med andra ord. Den beiga polon i större modell är perfekt att matcha med en uppklädd kjol och ett par pumps. My god vad snyggt! Här hittar du hela Esprits höst mode.
veckonytt7
Lena Dunham har fått utstå mycket näthat för sina tänder (!?). Ja, jag vet. Det är helt sjukt. Men iallafall, hon har fått näthat för dessa tänder. De är för stora, för gula, för fel för Hollywood. Det gick så långt att Lena började le utan att visa tänderna. Hon låg med en ihopknipt mun och började googla tandblekning. I den här intervjun berättar hon så fantastiskt inspirerande om hur hon började acceptera tänderna precis så som de är.
veckonytt8
Annica Sjö har länge plågats av sin inre duktiga flicka. Det vet vi ju är livsfarligt. Den där duktiga flickan kan verkligen sarga en flicka. Hon berättar så fint om hur hennes son fick henne att släppa taget om sin duktiga flicka.
veckonytt2
Höstens hetaste skotrender är SOOOO right up my alley! Jag älskar alla stilarna. Coboyboots, vita boots och djurmönstrade boots! Och om du inte kan ha stövlar på grund av att inga går över vaderna så säger jag SKIT I STÖVLARNA och rocka boots istället. Stövlar är nämligen ett sådant plagg som ger mig dålig självkänsla och får mig att känna mig tjock och ful. Därför rockar jag andra skor och väntar på att företagen ska börja göra stövlar för människor med vader. Typ så. Spana in massa trendiga skotips här. 
veckonytt4
Dessa sammetspraliner från Lindex är ju livet! <3 <3 <3
veckonytt3
Väskperfektion från Björn Borg! Färgen är ju bara <3 <3 <3
veckonytt6
Jag älskar denna artikel med viktiga vanor att upprätthålla för att undvika höstdepression.
veckonytt5
Nu när lilla Harry kommit in i mitt liv spanar jag på bebisprylar hela tiden. Därför älskade jag denna artikel med förslag på presenter att ge till den som nyss fått en bebis. Så mycket gulligt att man dör.
veckonytt9
Margaux Dietz är SÅ bra! Hon visar upp en selfie och sen samma selfie men körd genom en redigeringsapp. På den redigerade bilden får hon mer glow, perfekt hy, större leenden och vitare tänder. Hon blir alltså ”snyggare”. Det vi alla ska veta är att jättemånga influencers använder denna app och att de bidrar till den hets och självhat som många känner. In och läs hennes inlägg. Margaux, du är bäst!

Idag är jag på höstlov med Estrid. Måndag till onsdag är jag hemma med henne och torsdag och fredag är David med henne. Jag får ta med Estrid en sväng inom kontoret någon av dagarna för att jobba undan lite grejor som trillade in under helgen. Men annars ska vi mest mysa, pyssla och hitta på roliga saker. Ska du va på höstlov med barn i år?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x