Det jag är mest stolt över från 2016

det jag är mest stolt över-1
Jag älskar att sammanfatta mitt år. Dels för att se vad man faktiskt hittat på och dels för att göra som ett bokslut. Vad fick mig att må bra, vad funkade, vad borde jag fortsätta med under 2017. En del i detta är att jag gärna vill se på vad jag är stolt över att jag gjorde under 2016.

Det som kommer till mig spontant är att jag är otroligt stolt över att vi reste till Grekland. Jag gillar inte att resa för det skrämmer mig, men rädslan för att Estrid inte ska få uppleva världen är större, och jag bokade en resa. Vi bodde på ett jättefint hotell, all inclusive, pool och strand med knall turkost hav. Jag kan än idag minnas hur otroligt lyckliga vi var under och efter den resan. Vi kände oss otroligt harmoniska och förälskade och jag är så stolt över mig själv att jag gjorde det.

Det andra som jag är väldigt stolt över är att jag stod fast vid att 2016 skulle vara året jag tackade ja till allt. Jag gav mig inte ens en chans att tänka efter utan sa bara ja, ja, ja. Detta för att jag var så trött på att jag alltid sa nej. Jag hade fastnat i en rutt av att jag tyckte saker och ting verkade jobbiga och besvärliga. Och när jag fick min förlossningsdepression under kontroll kände jag mig så otroligt levande. Jag hade sådan enorm energi och älskade livet som aldrig förr. Den inställningen med ett motto att säga ja gjorde att massa spännande dörrar öppnades för mig, och vissa dörrar såg jag till att öppna själv.

Men lika stolt som jag är över att jag sa ja till allt, lika stolt är jag över att jag mot slutet insåg vikten av att säga nej. Jag är stolt över att jag prioriterar mitt mående så högt att när jag kände att jag hade för mycket på mina axlar så valde jag att ta bort vissa saker.

Slutligen är jag stolt över bloggen. Det är inte helt enkelt att varje dag producera två inlägg och det är många kvällar jag bara velat slänga mig på soffan och göra prick ingenting. Men jag har hela tiden behandlat bloggen som ett jobb och inte struntat i den. Jag är otålig och bloggen har inte alls den mängden läsare jag vill ha och den producerar inte den mängd intäkt som jag hade önskat, men det går likväl sakteligen framåt. Och jag är stolt över att jag med er vågar dela personliga reflektioner, stolt över att ni gillar mig och bloggen och stolt över att jag klarar av att sköta bloggen trots jobb, hem, barn, man och gud vet allt.

Det finns helt enkelt massor att vara stolt över och nu vill jag veta vad DU är stolt över? En förändring kanske? Eller att du stod fast vid något? En helomvändning i livet? Att du satte upp mål och klarade dem? Att du sa ja eller nej eller kanske ingenting? Berätta allt för mig nu! Idag ska vi vältra oss i stolthet! <3 <3 <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

13 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
7 år sedan

Grymt jobbat 🙂 tycker din blogg är så mysig o läsa! Kul med en blogg som handlar om en ”vanlig” person (dvs ngn som inte är känd). Fortsätt kämpa med den, tror verkligen det finns en lucka du fyller med din blogg!
Jag är stolt över att jag började jobba efter en nästan 6-årig tid av studier. Det är rolig men kämpigt ibland. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

Tack så jättemycket Sara! Vilken underbar kommentar! Jag är så glad att du kommer hit och hälsar på! Jag hoppas du har rätt att bloggen kan fylla en lucka! Och grattis till avklarade studier! Vilken grej! Vad ska du nu jobba med? Kram

Sara
Sara
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Tack:)det är så skönt att äntligen vara klar! jag ska jobba som testingenjör, testa produkter för vatten, damm och sådant:)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

good on ya! Du kommer rock their socks!

Linda
7 år sedan

Härligt
Jag tänkte ju försöka förbättra min hälsa för att må bättre själv och även för att min dotter ska ha en frisk mamma. Så igår slog jag slag i saken och köpte mig faktiskt ett löpband som jag tänkte att jag kunde springa på då Lillan sover sina för och eftermiddags lur. Det är i alla fall ett litet steg i rätt riktning sen ska jag ta tag i det där sockerberoendet och det blir en svår nöt att knäcka, men bara att dra ner lite i taget är en bra början det med.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

men gör inte så stor grej av maten och träningen. tänk på att balans och lagom alltid är bäst. kram och kör hårt på löpbandet, jag är med dig i tanken!

Linda
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Nej om man gör för stor sak av något då kommer man ändå bara att tröttna och då blir inget gjort istället.
Men jag skulle absolut behöva dra ner på mitt cola drickande det är det som är det svåraste för mig, jag är grymt beroende av cola tyvärr.
Kram Linda
Ja just hur går det med löpningen?

Anette
Anette
7 år sedan

Jag är stolt över att lyckats resa mig efter en kollaps som startade med nästan tre veckor på sjukhus och är nu mitt i att förändra min liv för att orka leva fullt ut igen 😊

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

det gör mig så glad att höra och det är sannerligen något att vara stolt över! <3

Irene
7 år sedan

Jag är nog mest stolt över att jag för en gång skull inte tänkte ”jamen inte ska väl jag, inte kan jag det…” utan faktiskt tänkte att ”ja, det skulle jag kunna göra!” när jag blev erbjuden att köpa ett företag. Nu kanske det inte blir så ändå, för ekonomin måste trots allt gå ihop. Så jag är nog mest stolt över min inställning.

Sen så är jag stolt över att jag den här gången som nybliven hundägare är lite mer avslappnad och inte tycker att jag är sämst i världen när valpen hoppar och studsar och käkar skor. Jag tycker faktiskt jag är ganska bra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

Men åh vad coolt! Dels att bli erbjuden, dels att du vågade tänka tanken och lika coolt att sen ta ställning utifrån reella omständigheter, så som ekonomi, och inte utifrån tex rädsla. Mycket bra jobbat min vän! Grattis till den nya hunden! Du är inte ganska bra, utan jättebra!

Sandra
Sandra
7 år sedan

Jag är stolt över att jag tog steget att separera från min sons pappa även om det innebar att jag blev helt själv med min son och ensam med allt ansvar. Men jag lämnade en riktigt usel relation och en dålig man bakom mig och gjorde livet för mig och min lilla kille väldigt mycket bättre.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

det var så otroligt modigt gjort av dig! snacka om megaförebild för din son! <3

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x