Veckonytt #19

Hej mina fina vänner! Det är måndag och som vanligt gick helgen allt för snabbt. Men det har varit en mycket fin helg. Jag vill att vi börjar måndagen på bästa möjliga vis och därför har jag ett riktigt härligt veckonytt att bjuda på idag.
veckonytt1
För ett år sedan la min absoluta favoritblogg ner och jag var så otroligt ledsen. Döm min CHOCK när jag helt plötsligt hade Redcarpet fashionaward tillbaka i mitt flöde. Den här bloggen visar röda mattan mode och det är galet inspirerande. Och jag älskar hennes modeanalyser, jämförelser över tid och spot on trendkänsla.
veckonytt2
Ja, säsong 3 av the fall är nu här och det är precis lika bra som innan. Lätt en av mina bästa serier. Du hittar den på Netflix.
veckonytt3
Jag älskar de här drömmiga lamporna från Ellos (här) och nu när de är nedsatta med 30% vet jag inte riktigt hur jag ska kunna stå emot.
veckonytt4
Jag vill så gärna ha en röd handväska och denna är perfektion! Jag råder dig att spana igenom hela sortimentet hos Uterqüe då det finns SÅ mycket fint!
veckonytt5
Frida på Trendenser har skrivit ett mycket bra inlägg om vikten av att stanna upp och vabba i lugn och ro.
veckonytt6
Michaela Forni är gästdesigner hos Isabella Löwengrips skomärke ”Flattered”. Dessa sandaler, som kommer i fyra olika färger, är otroligt drömmiga och jag vill ha en i varje färg! Det är amazing! Perfekta för att vara chic, och sval, i sommar!
veckonytt7
Slutligen har jag bestämt mig för att testa natural cycles som preventivmedel. Även detta är ett företag som Isabella Löwengrip är involverad i, men det är en ren sammanträff att hon är med två gånger denna vecka. Natural cycles ska med hjälp av en app och en termometer hålla koll på när man är fertil och därmed kan man planera graviditet eller undvika densamma. Min barnmorska är något tveksam på den här produkten, men jag ska ändå testa den. Och då för att undvika en graviditet. Någon måtta får det va på det roliga!

Ha en fin måndag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x