vecka 23.

Sveriges nationaldag! Och jag ska fira en väns 40-årsdag med dagsfest, kvinnor och bubbles & brunch. Jag ser verkligen fram emot det. Jag har en härlig outfit, jag har BUS:at kroppen och längtar efter mina ladies. Jag har varit sååå hängig de senaste veckorna och det är såklart helt ok. Det har varit slitsamt denna termin men det som tagit mest på mig är att jag och David varit trötta. Det skapar mindre tålamod, irration och att man inte orkar göra det lilla extra. Det är normalt och helt ok men det är ändå något som skaver i mig. Jag har också tänkt mycket på att jag kanske fastnat i mantrat av att jag är sååååå trött och sliten. Och givetvis, som varje månad, glömde jag bort att jag hade PMS. Hur kan man haft minst i 20 år och fortfarande få en chock varje månad över att man var deppig pga PMS!? Ofattbart! =)

Nu är David på semester och jag känner hopp om livet. Det kommer finnas tid för mig att hitta min kreativitet, känna att jag skapar kul content för mina kanaler, få tid att läsa, påta i trädgården, träna, ja göra allt det som ger mig energi. Så idag startar jag min dag med en härlig träningsdejt med Viktoria. En timmes bodypump som jag kanske inte tycker är så roligt MEN min kropp mår jättebra av få in lite styrketräning också. Häng med i stories under dagen för att följa med på festen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x