Veckonytt #294

David har gått på sommarlov!! Vi har hopp om livet! Solen lyser och jag ska ge mig själv en sommar av mat, sömn, motion och inspiration. In the spirit of summer kör vi ett veckonytt med fokus på supersomriga saker! Som en glassmaskin! Vi har en gammal (ganska dålig) glassmaskin och jag hade gärna velat investera i en ny. Den här gillar jag och den har fått bra rekommendationer (adlink).

Min sommargarderob är mycket mer färgglad än min vintergarderob. Det är något med sommaren som får en att vilja ta fram färgerna. Den här toppen är ju bara otrolig (adlink)! Särskilt på någon med mörk hy, men även på en blekfis som jag, när jag väl fått lite färg.

Om du ännu inte är helt bekväm med att bära färg på kläderna så satsa på färgglada accessoarer. Som det här halsbandet (adlink). Det finns också matchande örhängen som är såååå fina (adlink).

Och när vi ändå är inne på orange vill jag tipsa om den här klänningen från XLNT som går upp till storlek 3XL. SÅÅÅÅ fin!!! (adlink)

Alltså jag äääääälskar den här looken med en långärmad bikinitopp (adlink). man får den här surfartjej-känslan och bara osar cameron diaz-sporty-realness!

Ska du på en finare fest eller bröllop i sommar? Spana då in denna klänning från Ellos (adlink). Den finns också i vit och är helt otrolig!


På sommaren bär man lite mindre kläder och vissa kan då känna sig lite otrygga. Det ska man givetvis INTE göra för du är perfekt precis som du är. Men man kan fuska lite genom att se till att man har bra underkläder som gör att det känns tryggare. Som ett par shapingtrosor med längre ben (adlink). Dels är det skönt för lårskav men skapar också mjuka linjer under en tightare klänning.

Ett annat shapingplagg som är bra att ha är en shapingbody med axelband (adlink). Det är ett bra alternativ om man (som jag) har problem att få shapingtrosor att stanna i midjan. De rullar ofta ner på mig.

Ett tredje shapingplagg som är ett bra alternativ är en shapingklänning (adlink). Om man har en kjol eller klänning som blir statiska och smiter åt kring låren är en shapijngklänning ett bra alternativ.


Slutligen vill jag tipsa om dessa gula lädersandaletter (adlink). Också en så användbar sko för att göra dina outfits mer somriga.

Ha nu en riktigt fin vecka darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x