Veckonytt #160

Första veckan i december! Gud vad tiden går! Vips så kommer det vara vår igen men först vill jag verkligen NJUTA av vintern och julen. Det är en så festlig månad och jag försöker ha lite extra glitter månaden till ära. Det är så mörka dagar så då tycker jag man kan försöka pigga upp sig med lite extra festliga kläder.

Vackra kläder finns för oss alla. Jag är väldigt förtjust i den här artikeln som samlar festkläder i storlekar upp till 64.

Jag har en röd pufferjacka som jag ofta får komplimanger för. Här har du en samling på en massa härliga pufferjackor att möta vintern i.

SVT visar nu en dokumentär om Harvey Weinstein. Denna kommer jag titta på med stort intresse. Det var ju genom avslöjandet om hans sexuella övergrepp som hela me too-rörelsen sattes i rullning.

En svart omlottklänning måste vara det mest användbara plagget. Över jeans, som finklänning med glitter och klackar, nedklätt med stövlar eller boots. Man kan verkligen bära en sådan här klänning till livets alla tillfällen. Den här fina från Ellos finns upp till storlek 56.

Strumpbyxor! Inte min favvis direkt men ett nödvändigt ont om man vill bära klänning under de kallare månaderna. Jag gillar Lindex sortiment väldigt mycket och tycker de är slitstarka och bra i storlekarna. Jag har spanat in dessa fiskbensmönstrade strumpbyxor.

Acne har gjort en väskkollektion tillsammans med Mulberry och den är SÅ drömmig. Åh, jag älskar älskar älskar dessa väskor så mycket!

Malmö dramatiska teater Hipp sätter upp Hans och Greta just nu. Den verkar väldigt väldigt bra. Jag hade gärna gått med Estrid men efter att ha gjort lite efterforskningar om just denna teater tror jag den är lite för läskig för henne. Hon har gått på teater innan som är från 7 år men just denna blir nog lite för läskig. Men om du har äldre barn i din närhet kan jag verkligen rekommendera att spana in den här föreställningen.

Om inte detta är drömmarna topp så då vilken som är det! Perfektion från by Malene Birger.

Sandberg wallpaper har gjort en kollektion tyg tillsammans med Ellos och jag blev heeeelt förälskad i dessa linneservetter. Wow så vackra!

Njut av dagen min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x