Vikten av vackert under

För att vara en shoppinglover så finns det en sak jag inte köper särskilt ofta och det är underkläder. Jag tror det är för att det känns svårt. Och tråkigt. Många av de större kedjorna har ju förfärligt tråkiga underkläder för oss med större byst. Men jag har börjat ta tag i mig själv. Jag gick till en underklädesbutik och provade ut min byststorlek. Jag gör det lite då och då eftersom kroppen förändras allt eftersom tiden går. Nu när jag vet min storlek är det enklare att köpa underkläder tycker jag.

Fina underkläder är också en stor del i att känna sig vacker. Det är så djupt inrotat, genom bilder, media, mode visning hos Victoria Secret, att underkläder ska se ut på ett visst sätt. Jämna fina linjer, inga valkar och inget som klämmer åt eller spänner. Men på en mjuk kropp blir det lite put vid mammamagen. Och på en mjuk rygg kommer BH:n lämna märken. Jag hade velat att vi ändrar bilden av hur det ser ut när underkläder ”sitter snyggt”. På mig sitter det snyggast när BH:n lyfter lite och när trosan har en högre midja. Trosor med lägre midja rullar annars ner och sätter sig precis under putet och där förstärks det. En högre trosa skapar en finare linje som fungerar för mig som ofta bär figurnära plagg.

Jag har bloggat om denna webshop förut, nämligen Be lovely. De har ett stort och fint sortiment för alla oss som vill klä oss vackert, sensuellt och bekvämt. BH:n är en mjuk och skön klassisk t-shirtmodell från Rosa Faia. Trosan är från samma märke och matchar BH:n. Jag har valt den med högre midja. Jag känner mig så otroligt fin i det här setet och även om jag bara har på mig jeans och en tröja känner jag mig vacker, flärdfull och put together.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia WIdlund
Pia WIdlund
4 år sedan

Jätteviktigt att känna sig fin under. Hittar man rätt storlek och rätt färg blir man överlycklig!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Pia WIdlund
4 år sedan

men eller hur! det gör så mycket när man känner att underkläderna sitter där de ska!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x