En skjorta – fem outfits för arbetsveckans alla dagar

INLÄGG I SAMARBETE MED SHESIZE

Minns du när jag skrev om Shesize och problemet när brösten inte får plats? Jag är så glad att kunna visa upp det här inlägget i samarbete med detta inkluderande och häftiga företag. För dig som missat kommer här en snabb recap. Shesize gör basskjortor för kvinnor där man dels köper skjorta efter kroppsstorlek och därefter efter kupstorlek. Passformen blir med andra ord så mycket bättre. För den som känner sig oinspirerad på klädfronten matchas en vit skjorta oftast med svarta byxor. HUVA! Det skriker servitris om den outfiten tycker jag. Därför vill jag visa hur du kan använda samma skjorta i en hel vecka och med hjälp av olika stylingar få fem helt olika uttryck. Det här inlägget hoppas jag ska ge dig inspiration och också mod att våga testa nya kombinationer. Missade du min senaste rabattkod hos Shesize? Don’t you worry för här kommer en ny chans! Med koden FRIDA15 får du 15% rabatt på ett helt köp till 30 november.

Basen i alla plagg är Shesizes vita skjorta. Outfit nummer är en stilren outfit med lite umpfh i sig. Den gröna safarijackan kommer från Ellos (finns här på rea), kjolen från Monki (liknande här) och skorna från Aldo (liknande här).

Outfit nummer två är rolig tycker jag. Skorna från Tamaris (liknande här) och väskan från Mulberry (den finns här) är en del av basgarderoben. För att göra outfiten lite roligare matchar jag med ett par färgsprakande byxor från Alice dit (de finns här).

Vem vill inte se ut som en godiskaramell!? Jag älskar denna outfit. Den är beroende av att den vita kragen syns och bryter upp och ger en fräschhet till outfiten. Skorna är beige vintageloafers (finns dock liknande här). Kjolen från Lindex (finns här) matchas med denna ljuvliga tjocktröja från Noa Noa (finns här).

Åh visst är det fint med helvitt? Så krispigt och härligt. Men här känner jag att jag måste bryta av med något coolt för att inte se ut som en massör på ett fräscht dagspa. Jag matchar med vita jeans från Ellos (finns liknande här). Stövlarna är från Violeta by Mango (finns här). Väskan är en godbit från Aldo.

Här återanvänder jag de vita jeansen och mina vintageloafers. Jag lägger till en leopardtröja från Baum und Pferdgarten (den finns här) och den fina Frida-väskan från Whyred (den finns här).

Som sagt koden FRIDA15 får du 15% rabatt på ett helt köp till 30 november. Jag hoppas du blivit inspirerad av detta inlägg och taggad att våga testa något nytt. Hitta outfits som gör dig stark i själen och får dig att känna extra stuns i stegen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x