När jag äntligen fick träffa Fnulan i Malmö

fnulan malmö-1
Igår fick håg ÄNTLIGEN en lunch i Malmö med superbloggare Fnulan. Hon har en jättestor blogg med siffror jag bara kan drömma om. Det var verkligen inspirerande att prata med någon som har en stor blogg och få ställa alla mina en miljon frågor om allt bloggrelaterat. Jag har träffat Fnulan som kortast tidigare på några events, men det var första gången vi hade möjlighet att sitta ned bara vi. Såklart gick vi till hotell Renaissances restaurang Rosen. Bästa stället i Malmö.
fnulan malmö-2
Jag var lite tidig och passade på att fota min nya jacka som jag hittade på H&Ms rea (här). Kappan är i ullmix och är faktiskt väldigt varm trots att den ändå är nätt. Det är det svåraste med vinterjackor tycker jag, just att hitta en inte alls för bylsig variant men som ändå är varm. Hur tacksamt är det inte förresten för mig att nu bära rosa/korall/lila? Det blir så snyggt tillsammans med mitt nya hår. Därför är jag extra nöjd med min nya jacka som även passar mitt hår väldigt väl. Ibland får man till det!
fnulan malmö-3
Det här är Fnulan, superbloggare, mamma, entreprenör, you name it!
fnulan malmö-4
Här är jag!
fnulan malmö-5
På mig hade jag en grå tunika från Closed (här) och ljusgråblå byxor från Ichi (här) tips REA. Timmarna sprang förbi och tillslut var vi tvungna och säga hej då. Jag gick in mot stan för en snabb kaffe med Carro, men blev försenad på grund av att jag var med och stoppade en tjuv som hade snott en jacka i butik (!). My god, ja det var hemskt dramatiskt.
fnulan malmö-6
Vi fikade på ett annat favvoställe, AB Småland. En konceptbutik med allt plus café. Och stort plus för att man kan köpa i princip alla möbler i butiken.
fnulan malmö-7
Te och kanelbulle – check!
fnulan malmö-8
Åh kolla in det här skåpet! Som en dröm!
fnulan malmö-9
Ute kom skymningen och jag och Carro kramades hej då. Jag traskade hemåt och hämtade Estrids vagn. Sen hämtade jag henne på föris och rullade så sakta hem igen. Äntligen fick vi fredagsmys. Pizza framför Bolibompa, klirrbricka med lite nötter, salta pinnar och popcorn. När Estrid somnat åt vi hemmakvällgodis och tittade på på spåret.

Idag kommer svärisarna hit med min svägerska och Estrids kusin. Därför måste jag tyvärr sluta nu och gå in i köket och sno ihop lite lunch, dra några varm med dammsugaren och ta på mig något annat än powerwalkoutfiten från i morse. För yes, jag kom ut i morse på en lång promenad med min vän Elin. Men mer om det senare. Det börjar ju bli dags för en ”på skakiga ben” del 2 snart! KRAM!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x