Nu ska vi alldeles snart hålla helg

raggsockar-1
Nu smiter jag iväg på lunch med den här superbloggaren och jag är så glad att hon vill träffa mig. I eftermiddag kommer Carro över på lite bloggplaneringsmöte och sen hämtar jag Estrid. Sen är det bara hon, jag, David, god middag, på spåret. Fredag helt enkelt! Vi har en rolig helg framför oss. Svägerska och Estrids kusin kommer ner från Stockholm och ska hälsa på hos oss. Jag ska på invigning av en kompis nya café och på söndag inleds min föreläsningsturné om feminism. SÅ peppig helg! (Autocorrect vill ändra till ”deppig”, men nej nej nej, det finns inget deppigt över denna helgen).

Idag är det som sagt fredag och denna vecka ska jag ha gått tre stycken powerwalks. Föga förvånande har jag skjutit upp och skjutit upp men än har jag möjlighet. Så nu ska jag med all ansträngning jag har se till att jag kommer ut fredag, lördag och söndag. I de bästa av världar ska man ju såklart sprida ut träning men hey ho, detta är bättre än ingenting tänker jag. Men att prokrastinera när det kommer till träning är något jag är lite av en expert på. Frida, come on! Do it! Jag får övertala mig själv genom att lova ut en belöning om jag klarar denna vecka med! =)

Ha en fin helg mina vänner! Och en skön fredagkväll!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x