vecka 47.

Nu är webbkursen lanserad, tekniken var med oss och lugnet har lagt sig. Det har varit stor anspänning på sistone och jag känner mig lite mör. Som om en stor urladdning har skett och nu behöver jag återföra massa energi. Som tur är vet jag precis vad som behövs. Inspiration, sömn, ordning i hemmet, rörelse och hemmamys. Det är det som jag fokuserar på denna vecka. På lördag har vi vår årliga Thanksgivingmiddag här hemma med min familj. Det är fint att se hur den traditionen lever vidare. Vi går all in och gör det riktigt traditionellt med kalkon, potatismos, sås, tranbärssås, honungsrostade morötter, stekt brysselkål och till efterrätt pekanpaj.

Jag inledde morgonen med ett träningspass och nu smakar dagens första kopp kaffe extra gott. Ha en fin dag vännen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x