veckonytt #289

Godmorgon mina vänner! Vecka 48 är här och året verkligen lider mot sitt slut. Inte klokt vad året har gått i rasande fart. Jag tänker att det nog är ett tecken på att man fyller dagarna med roliga saker. Vi inleder veckan med veckans veckonytt.

Denna tröja har jag och är en solklar favorit i vinter! (adlink) Tips till er som vill få in lite färg i vintergarderoben.

Har du ingen partyväska är detta ditt sign att införskaffa det! En glittrig väska lyfter vilken outfit som helst. Den här väskan från Arket är magi tycker jag (adlink). Perfekt att lyfta den lilla svarta eller varför inte jeans och vit blus till en härlig partystass!

Hos Kappahl finns denna underbara blus som ser så lyxig ut! Perfekt för både vardag och fest. (adlink)

Åhhhh ni vet hur jag ÄLSKAR statementsmycken! Detta halsband är ju helt sagolikt!!! OMG I want it! (adlink)

HERREGUD copy paste på denna outfit! Vilken galet snygg styling! Och tips tips på denna glittriga goding till topp! (adlink)

Jag vill tipsa om att denna fina kappa är nedsatt ytterligare! Fyndläge med andra ord! (adlink)

Här kommer tips på festklänningar perfekt för the Holiday season! Denna klänning finns här (adlink).

Denna underbara klänning finns upp till storlek 52 (adlink). Visst är den så otroligt fin!

Jag kan inte minnas att min hud någonsin varit så torr under vintern som den är i år. Känns som hela jag …. stramar? Hemskt! Den här handkrämen (adlink) står på mitt skrivbord i biblioteket och jag smörjer in mig hela tiden! Älskar den!

Tips på riktigt trendiga jeans har du här. Raka något vida jeans med låg midja. Sa någon 90-tal? Japp, trenden är definitivt här!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x