Veckonytt #175

Med huvudvärk, ont i halsen och i luftrören vågar jag inte gå utanför huset idag. Efter statsministerns ödesmättade tal till nationen igår får jag snällt stanna hemma. men det känns ju helt knäppt. I vanliga fall hade jag gjort en kopp te med honung, tagit två alvedon och haft business as usual. Men inte nu. Nu är jag hemma. Så jag behöver ett riktigt härligt veckonytt för att pigga upp den här dagen.

Först ut är den grymma belysningsskola med Trendenser-Frida.

Efter min senaste IGTV-film om bassminkning var ni många som blev sugna på det cremerouge jag pratade om. Ni är det ju slutsålt men jag kan istället tipsa om det här fina från Laura Mercier (adlink). Det är helt magiskt!

Den nya hälsotrenden heter nunchi och kommer från korea. Det är ett sätt att leva som går ut på att värdera social och känslomässig intelligens. Väldigt abstrakt, men läst artikeln. Väldigt intressant!

Jag har hittat det finaste smyckemärket i världen. Jag vill ha ALLT! Märket heter Monies och är ett danskt märke. Titta bara på det här magiska halsbandet!

Eller det här armbandet då? DÖÖÖÖÖR!

Och detta halsband då!!!!! Gud, jag hade kunnat lägga in minst 20 bilder nu på allt jag älskar!

Jag erkänner, jag är också så pepp på denna nya trådlösa trend på hörlurar. Hur skönt att slippa trassla in sig i sladdar när man promenerar. Eller behöva nysta upp spektaklet varje jäkla morgon. Dessa från happy plugs är så fina tycker jag.

Jag behöver nya joggingskor för årets joggingsäsong. Jag gillar verkligen dessa från Nike.

8 tips för att göra livet så enkelt som möjligt när man nu behöver jobba hemma. Jag tackar och tar emot!

Okej, du fattar väl att vi ALLA måste ha dessa byxor i vår! Tack Lindex!

Hur gulligt är inte detta pyjamasset från H&M (adlink)? Perfekt för i sommar!

Påsken närmar sig och jag tittar på dukningar för att få inspiration. Som vanligt inspirerar alltid svenskt tenn med sina färgsprakande magiska dukningar. SÅ fint!

Då återstår det att önska mig krya på mig och att du får en riktigt fin och bra start på veckan. KRAM på dig darling!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sigrid
Sigrid
4 år sedan

Krya på dig, hoppas att det är en vanlig förkylning!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sigrid
4 år sedan

det var det nog. i kombo med pollenallergi! =)

Sara
Sara
4 år sedan

tack för drömmigt inlägg ❤️

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Sara
4 år sedan

åh men tack darling!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x