Novemberfavoriter från instagram

Det var länge sedan jag visade mina favoritbilder från instagram. Jag ÄLSKAR instagram. Det ger mig alltid jag behöver. Inspiration för outfits, shoppingtips, idéer till egna photoshots, inredningstips, recept, pyssel och pynt och ja ALLT! Jag får också tankar, systerskap, samtal och diskussioner. Jag älskar denna plats! Här är mina 9 favoriter i november.

@mirsada.boss är en svensk tjej som langar fram än den magiska outfit än den andra. Hon är verkligen helt otroligt grym! Jag älskar denna klänning hon bär på bilden och känner att hon är så mycket sex in the city. Jag känner hur jag vill ha något som glittrar varje dag under hela december!

@corneliagranslett visar upp sin samling snurrade ljus. Och japp, jag är fortfarande helt hooked på denna trend. Om du vill veta hur man gör dem har jag gjort en instruktionsfilm här.

@sofia_wood. Den här bilden fick mig att känna att jag måste be David göra dumplings snart för det är typ det godaste jag vet!

@truelsen visar hur man gör en apelsingirlang och jag tänker att jag och Estrid måste testa att göra det till helgen! Det är så fint och jag kan tänka mig att det doftar magiskt!

@healthybybea har gjort en havregrynsgröt med kanelstekta äpplen och det låter fantastiskt gott. Jag som är allergisk mot äpplen kan bara äta dem om de är stekta eller kokta så det här receptet är ju perfekt för mig! Helgfrukosten check!

@moa.esserud har gjort den vackraste kransen jag någonsin sett! WOW vad jag vill ha en sådan här. Ska faktiskt testa att göra det själv. Om jag köper lite lila rosor, hortensior och eucalyptus och sen torkar dem borde jag nog kunna göra en sådan här krans. Eller ska man göra kransen innan man torkar blommorna kanske?

@femmeblk är mitt nya go-to konto för att hitta enkla, chica och svinsnygga outfits! Jag vill bära prick allt hon bär!

@floretflower är instagrams bästa blomkonto! Hon har nu plockat upp sina dahlior och jag ska snart göra detsamma. Hennes konto står som inspiration för mig om vilka knölar jag ska köpa till nästa säsong.

@paigearminta är en av mina absoluta favoritkonton! Hon skapar så otroligt coola bilder och jag sparar typ alla som inspo på fotograferingar jag själv hade velat göra. Nu ska jag bara hitta en fluffig plussizeklänning så att jag också kan göra en sådan här bild.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x