Veckonytt #288

Oj vilken slow måndag jag haft idag. Ofta är måndagar min mest produktiva dag men efter en natt med dåligt med sömn har jag liksom inte riktigt kommit igång. Jag har inte ens tagit mig in i biblioteket utan suttit med datorn i knät i soffan hela dagen. Dagar som dessa uppskattar jag mitt flexibla arbete då jag vet att jag själv kan styra vad jag vill och kan göra. Men nog om det. Jag vill ju bjuda på ett rykande hett veckonytt och det kommer här. Hur fin är inte den här brickan? Perfekt i köket för kryddor och oljor eller i badrummet för ens vackra parfymflaskor och härliga krämburkar. Vips så är den på min önskelista!

Ja jag vet, kommer jag någonsin ha ett veckonytt utan en ljuslykta!? jag tror inte det för jag bara älskar dem! Som den här lilla, som…

matchas med den här lite större.

Jag vill plastbanta vårt kök så när vi behöver köpa nytt undviker jag att köpa plast. Nu är jag i behov av vispskålar och hittade den här. Fin i formen och perfekt att den inte är i plast.

Jag hade velat ha en fåtölj i sovrummet för jag är dödstrött på kläderna på golvet. Den här gillar jag verkligen. Den är lite annorlunda i formen och skapar en underbar mjukhet i rummet den står i.

Hos Newport hittade jag även den här dekorationen i form av en kedjelänk i brun marmor. Stor och rejäl och ett statement i rummet. Jag älskar det!

Nu blir det beauty. Jag är halvnöjd med min nuvarande concealer men ogillar den inte så pass mycket att jag vill slänga den. Så jag kommer plikttroget att använda upp den. men när den är slut är jag nyfiken på den här concealern från make the make (adlink).

I vår ska jag unna mig ett par nya sneakers och jag tror minsann det blir dessa (adlink).

Jag är också sugen på att par nya sandaler och dessa i läder tycker jag är väldigt fina. Men också coola. De har liksom en edge till sig. (adlink)

Slutligen vill jag tipsa om ett OTROLIGT serum! Neostrata illumination serum har jag använt varje morgon och herregud vilken skillnad den gjort på min hud! Den strålar! Ett absolut måste för mig och jag kommer köpa en ny direkt när min nuvarande är slut (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x