Veckonytt #181

Igår fick jag inte till det med att blogga det här inlägget. Men att missa veckans veckonytt går ju inte får sig så det kommer här. Bara en dag försenad, men ack så inspirerande ändå. Först ut är denna magiska vas från Skruf. Den är dyr som attans men en riktig drömpjäs om du frågar mig.

Sleepo levererar många härliga inredningssaker. Så även deras egna ljusstakar som ser ut som smält silver. Otroligt vackra. Jag hade gärna haft ett par tre-fyra stycken i olika höjder. Väldigt fint. Och en vindstilla sommarkväll kommer de vara magiska att plocka ut.

Jag letar konstant inredning för trädgården och på Sleepo hittade jag dessa betongkulor. Så himla himla fina! Kombinerat med stora grå krukor med dahlior hade dessa varit en dröm! De kommer från DBKD och är SÅÅÅÅ fina!

Här är ett set med krukor som är stora och väldigt fina! Jag är definitivt sugen!

Det är dags att börja BUS:a! Alltså inte busa utan brun-utan-sola! ALLA säger att den här BUS-masken från James Read är magisk och jag är supersugen på att testa den!

WOW! Hur mycket sommar skriker det inte om denna klänning (adlink)! ÄLSKAR!

Jag är en riktig sucker för diadem. OCH stråhattar. Så detta diadem (adlink) är faktiskt sommarens bästa diadem om du frågar mig!

Jag erkänner! Jag är SUPERKRÄSEN när det kommer till väskor. Tycker majoriteten av väskor ser så himla billiga ut. Därför är det sällan jag hittar en som jag vill ha. Men denna väska (adlink) är både snygg, bra i priset och ser lyxig ut! Grym kombo!

Trendenser-Frida är så himla bra tycker jag. I detta blogginlägg förklarar hon varför det inte alls är bra att designa ett kök, badrum eller tvättstuga med handfat, ugn osv direkt vid en vägg. Jag tar tacksam emot att inredningstips hon levererar.

who what wear har gjort ett härligt inlägg med tips på enkla manikyrer att testa hemma. Jag föll pladask för den här med pastelltippar! Hur fint?

Ha en riktigt fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x