Veckonytt #202

Det är en så fin dag idag! Jag känner lugnet från helgen och energin som nu kommer denna måndag. Ute lyser solen och jag är fylld av förväntan inför det kommande året. Det är mysigt att det drar ihop sig till jul och nyår, även om de kommer firas på annorlunda sätt i år. Jag längtar efter mitt nya liv som frilansande entreprenör. En femtrepreneur som jag hade kallat mig om jag bodde i USA. Nu är det black friday hela veckan och jag tycker det är en toppenbra grej. Det är nu jag införskaffar julklappar och sådant jag längtat efter till mig själv.

Först ut är ett boktips. jag älskar Rebecca Solnit och nu kommer hennes nya bok, en biografi. Den är jag så nyfiken på att läsa.

Hur magiskt är inte detta set från Carin Wester för Åhléns? Du hittar toppen här (adlink) och byxorna här (adlink).

Till dig som ännu inte hunnit införskaffa höstens och vinterns mysigaste plagg så kommer här ett hett tips! Detta är en ”shacket” (adlink), en blandning av en shirt och en jacket. Så varm och gosig och världens mysigaste. jag använder min hur mycket som helst.

Nu vill jag bara bära mysiga hemmakläder prick hela tiden. Denna pyjamas från H&M (adlink) tycker jag ser såååå skön ut!

Missade du när jag tipsade om min blus med Peter Pan-krage? Second female har gjort en nästan exakt likadan och du hittar den här (adlink).

Här är ytterligare ett magiskt set från H&M. Nedklätt funkar det som loungekläder men uppklätt kan du bära det till festligare tillfällen. Ren magi! Du hittar blusen här (adlink) och byxorna här (adlink).

Bara för att festerna är inställda betyder inte det att vi inte kan, bör och SKA glittra! Det här hårspännet (adlink) är perfekt för dig som vill ha lite bling, men inte är redo att gå hela vägen ut!

Åh, detta är så snyggt! En stickad bralette att bära över en vit krispig skjorta. En riktigt härlig look tycker jag och verkligen något att testa! Du hittar den här (adlink).

Ett hett tips till mannen i ditt liv, eller din matlagningsintresserade någonting annat. En pastamaskin (adlink)! Hur bra grej!?

Slutligen slog det mig att jag inte tipsat er att köpa en fitbit innan!? Så galet! Jag älskar min och bär den varje dag. Den hjälper mig och motiverar mig att få in 10.000 steg om dagen. En så bra grej att köpa till sig själv eller till någon annan. Du hittar denna fitbit här (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x