Min helg i bilder och tankar

I helgen åkte vi till Plantagen och köpte blommor och lite pyssel, julgranskulor till Estrid och annat skoj. Jag hade siktet inställt på att köpa material till två kransar. Jag märker hur min glädje inför skapande, pyssel och hemmafix börjar väckas till liv igen. De senaste åren har jag arbetat väldigt mycket och i princip haft två heltidsjobb. Nu när jag bara kommer att ha ett jobb känns det som att oceaner av tid kommer att frigöras. Jag tänker mycket på vad jag vill göra med all denna tid. Vad har jag verkligen saknat i mitt liv, vad kommer berika mig och hur vill jag göra denna tid så harmonisk och produktiv som möjlig?

Jag märker hur tankar om skapande är det som resonerar mycket i mig. Drömmar om att kunna göra en massa DIY, ha tid att läsa, yoga och lyssna på radio på kvällarna. Tid att för nöjes skull bläddra i mina blomstertidningar, läsa magasin på Readly och scrolla instagram för egen del och inte som ett jobb.

I helgen gjorde jag denna fluffiga och mysiga krans av vass. Jag köpte en färdig rund kransstomme och sen la jag vassvippor runt kransen, medan jag löpande drog ståltråd runt kransen. Ett superenkelt men väldigt effektfullt pyssel. Ni gav mig ett strålande tips på instagram som jag vill dela även här. Om du gör en vasskrans så passa på att spraya den med hårspray när du är klar. Då undviker du att få massa torkad vass som flyger av hela tiden. Så bra tips! vad hade jag gjort utan er?

Idag ska jag in till kontoret och till ett polisförhör. Sedan är det snabba puckar tillbaka till Skanör och hämta Estrid för simskola. Sedan snabbt hem, dusch och middag och nattning. Tisdagar är en stressig dag i vår familj. (vem sätter en simskola att börja 16.10!?). Då tänker jag på hur mitt liv som egenföretagare kommer vara framöver och genast kan jag andas ut. Jag kommer kunna styra min tid helt själv och tisdagar kommer inte längre vara stressiga. Inga dagar behöver vara stressiga med oro för att schemat ska klaffa. Det kommer vara helt i mina händer och det känns så skönt.

Ha en fin dag vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x