Byggande av blomstervagn del 1

Här kommer del ett av hur jag byggde min blomstervagn. Det var lite pilligt men nu är den klar. Nu återstår det roliga som är att måla, sy ett tak, köpa en skylt och loppa vaser!

Jag köpte en skrinda som jag hittade här. Jag letade second hand men hittade varken en gammal barnvagn eller skrinda så därför köpte jag en ny. Jag tog av själva sidostycket som är staketet runt grinden. Sen tog jag bort de två yttre vita plankorna och satte dit två nya lite mer rejäla plankor.

Då såg det ut såhär. På utsidan av varje hörna satte jag en hög stolpe. Den borrades in i den nya tjocka bottenplankan jag satt fast. Mellan stolparna satte jag plankbitar som skruvades fast genom stolparna. På så sätt hade jag gjort en ny stabil ram.

Här ser du ramen jag gjort runt stolparna. Sen köpte jag Z-panel. Den satte jag på fel håll eftersom jag inte ville ha en slät yta utan en ribbad yta. Jag satte fem rader panel på varje sida.

Här ser du en närbild på ramen jag gjorde. Kortsidorna sträcker sig från stolparnas respektive ytterkant medan långsidorna passades in mellan stolparna.

Jag var tvungen att sätta en egen liten bukett i det halvfärdiga bygget för att få lite feeling på var jag var på väg. Detta är från min tulpanrabatt.

I nästa inlägg visar jag det färdiga bygget och taket.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x