Organisera kläder & skor

Jag älskar allt som kan skapa organisation av mina prylar. Kanske för att det är så rörigt i mitt huvud! =) Här kommer iallafall en mängd bra tips!


Komplement låda från IKEA är mjuka filtboxar. Perfekt att ha i dina lådor för att sortera plagg och ha dem vikta upprätt i Marie Kondo-style istället för att allt ligger platt ovanpå varandra.
Raggisar korg kommer från IKEA och är stapelbara brickor klädda i filt. Ett perfekt sätt att organisera småprylar.
Strykis byxgalge är min favoritgalge!!! Jag får plats med tre byxor på bara en galge och det är ett perfekt sätt att skapa utrymme för fler plagg i garderoben. Denna galge kommer också från IKEA. Ett plus är att galgen har en sammetslen yta som gör att inga plagg glider av.
– Om du har en ELFA-garderob är dessa avdelare toppen! Det skapar mindre fack i lådan som skapar en bättre överblick.
– Från ELFA finns också skohyllor som är utdragbara vilket gör förvaring av skor bättre.
– Behöver du skapa plats för fler skor finns en fiffig lösning. Det är en skoförvaring i plast som gör att du kan stappla varje par på höjden och därmed få plats med dubbelt så många skor.
– När jag reser använder jag mig av packpåsar och boxar från Organista. Men denna förvaring är så otroligt snygg att den även används här hemma som fast förvaring. Små lådor för alla småprylar och större lådor för accessoarer.
– Du har väl ett smyckeskrin för dina smycken? Det är ett måste för att ha en fin och bra överblick på dina smycken. Jag älskar denna från Edblad (adlink).
– Har du mycket hattar och kepsar som bara blir tillplattade i garderoben? Investera i en eller ett par hattaskar.
– Även hos Åhléns hittar du smarta insatser att ha i dina lådor.
– FÖRVARINGSLÅDOR är svaret på mycket! Jag förvarar bortplockad säsongs kläder i stora backar och smågrejor hamnar i lådor. Allt för att bli av med plottret. Även väskor som inte används just nu plockas undan i större lådor.

Hoppas du blev inspirerad av detta inlägg att organisera dina kläder och skor. För ju bättre överblick man har desto mer användning får man av sin garderob.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x