Golvslipningen är igång

golvslipning-1
Nu är golvslipningen i vardagsrummet klart och givetvis kommer efter bilder snart. Men än får vi inte gå på golvet. Det ska härdas till kl 16.00. Som jag längtar efter att möblera tillbaka allt. Innan vi kan göra det måste vi måla klart golvlisterna. Vi tog av dem alla inför golvslipningen och de ska få sig två lager vit färg. Det kommer bli så krispigt mot det nya golvet vill jag lova.

Det blev ett fantastiskt resultat. Nu är mitt stora bekymmer hur vi ska inreda vardagsrummet. Det är ett mycket stort rum och möbleringen vi har nu har inte känts helt hundra. Jag ska sätta mig i lugn och ro med en kopp kaffe och göra en pinterestmapp med inspiration på möblering och lista inköp som måste göras till vardagsrummet. Än så länge behåller vi den ursprungliga möbleringen i väntan på det stora omtaget.

På måndag är det dags för gästrummet att få sin slipning. Det är lite jobbigt att bo i det kaos som blir när man tömmer två stora rum och möblerna står i alla andra rum. Men jag försöker se slutresultatet och inte känna mig stressad. Det ska dock bli underbart att få flytta tillbaka möblerna i vardagsrummet idag.
golvslipning-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 år sedan

Ser fram emot att se inredningen, kommer säkert att bli jättefint.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

visst blev det bra med golvet!

Pia Widlund
5 år sedan

Härligt med förnyelse hemma. Ser fram emot bilderna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

vad tyckte du om golven? det blev bra va?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x