Veckonytt #116

Just nu känner jag att jag inte behöver något mer i livet. Jag har inte hunnit blogga idag för det var första dagen på jobbet efter ledigheten. Så underbar dag. Jag fullkomligen hoppade ur sängen i morse och sippade mitt morgonkaffe medan jag sminkade mig och fixade håret. Sen har dagen gått i ett. Gå igenom mail och postskörden, klientmöten, massa telefonsamtal, härlig lunch med kollegorna och så hem. Hem till David och Estrid som varit på badhuset hela dagen. Hem till middag på bordet. Hem till min beställning från Mango där allt var 100%. Nu sitter jag i soffan med Estrid bredvid mig. Hon är alldeles lockig från badhusbesöket och sitter inne i min kashmirtröja och myser.

Veckans veckonytt måste inledas med Amanda. Denna grymma tjej har jag träffat genom Liberalerna. Hon är politiskt aktiv, studerande, författare och föreläsare. Hon är grym! Hon är en barriärsprängare, en ögonöppnare, en frisk fläkt och en förebild. Girlfriend! <3 <3 <3

veckonytt1
Det går att fynda i princip allt i budgetklass förutom lampor, väskor och nattduksbord. GUD vad det är svårt att fynda. Men så ibland uppenbarar det sig små ljusglimtar. Som den här grymma lampan från HM. Hur fin?
veckonytt2
Cassandra Brunstedt skriver om hur kvinnor alltid är rädda för män. Att vi inte kan slappna av en sekund i det offentliga rummet. Så viktigt och så bra!
veckonytt3
Lika lön oavsett kön. Nu blir det olagligt på Island för kvinnor och män att tjäna olika för samma arbete. Vilken dröm!
veckonytt4
Horoskop. Man tror ju bara på det när det står att man ska bli smal, rik och kär. Typ så. Det finns dock en viss kittling i att precis i början av januari läsa sitt årshoroskop. Blev ditt bra? Mitt (vågen) blev väl sådär.
veckonytt5
På instastories pratade jag om mitt grymma schampo och balsam för känslig hårbotten. Ni var flera stycken som hörde av er om liknande bekymmer. Ett hett tips till er är att spana in den här artikeln med produkter just för känslig hårbotten. Maria Nilas heal-serie är min absoluta favvis.
veckonytt6
Hälsotrender för 2019? Jo, jag är faktiskt intresserad. Köttfritt, tahini, fläder, HIIT och sömn. Me like!
veckonytt7
Minns du att jag bloggade om Pantones färg för i år? Dessa ljuvliga aprikosfärgade sängkläder är ju bara så spot on!
veckonytt8
Planera ditt drömår med dessa fyra steg! Man tackar!
veckonytt9
Åh, detta bara måste bli min vårkappa. Jag kommer känna mig väldigt Jackie O i denna stylad med mina nya svarta tweedpumps. De är underbara och kommer inom kort visas upp på bloggen.
veckonytt10
10 klockrena tips för att lyckas med nyårsmålen. 

Nu sjunker jag ner i soffan och tänker inte röra mig en millimeter.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x